6 °

max 5 ° / min -2 °

Ponedjeljak

18.01.

5° / -2°

Utorak

19.01.

6° / -1°

Srijeda

20.01.

7° / 2°

Četvrtak

21.01.

10° / 6°

Petak

22.01.

12° / 10°

Subota

23.01.

11° / 10°

Nedjelja

24.01.

10° / 7°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Otvoreno pismo Žarku Rakčeviću

Autor: Antena M


Sandra

Ajde Rakčeviću da te čujemo. Naslušali smo se tvojih izjava o "crnogorstvu", a na sceni je sve drugačije. Pa možda kupimo dionice tvoje firme da te malo "ojačamo" finansijski.

bojsa

ZAHLADILO JE SRCE NJEGOVO , ON JE ZA SVE STO MIŠLJASMO DA NIJE! NIJE VIŠE RED DA NJEGA I SLIČNE MU MOLIMO , VEĆ DA IM ZDUŠNO POKAZEMO DA SU IZDALI GRADJANSKI KONCEPT, IZDALI CRNU GORU, PRODALI SE ZA ŠAKU DINARA !!!!!!

mac12

Mnoooogo je tu €,$,£ i sl.Ne vidi Žarko,zaslijepljen je

Đoko Orlandić

Dritan je "naslijedio" njemačkog okupacionog generala iz '43. Drugog je postavio Firer, a prvog Firerka(prema CG). Politika im je ista. Žarkova zasluga za CG je bila samo ona kada je prodavao barjake pred referemndum. Tada se dobro i naplastio, a sada preko francuskog žita.

Andjela

Cuti Rakcevic ususkan u svoje milione € ! Znamo kako je dosao od kineskog buvljaka do elitnnih hotela ,,velji,, Crnogorac ! Ponovo mrznja i zaslijepljenost a Crna Gora nije DPS- ova! Sram te bilo za igru sa buducnosti Crne Gore sa onima koje si ti lansirao !

SerdarŠćepan

Žare izgleda si se i ti prodao za mekinje pa te Crna Gora interesuje ko lanjski snijeg! O ovom tvom Dritonu, tvom i njegovom obrazu nemam riječi! Sve je ovo vaše maslo, vi ste dobili glasove siverenista pa viđećete narednih izbora što narod misli o vama!! Ajte sami na izbore u Nikšić sokolovi!!

loko

Džaba mu pričate.On je izdao i sad više mrzi Crnu Goru no Marina Jočic i njena bratija.

Kotoranin

Ja ne mogu da vjerujem da opterećujete i sebe i čovjeka sa suvišnom pričom. Zašto se Crna Gora spušta na koljena i moli čovjeka koji je već sve rekao. On je za ovakvu Crnu goru, njegovo čedo je Dritan, pitanje je koliko je i Žarko tu moćan. Sabijmo mi naše redove i borimo se a ne da molimo izdajice.

gost

Sve sto je nabrojano se vec desilo... Mene zanima kako Zarko misli da organizuje popis bez stranih upliva (Vucicu je popis bitniji od izbora, ocito je spreman da odrijesi kesu)? I ovo - ako je sve pobrojano "manje bitno", sto je to tako znacajno sto on zeli da ucini pa da "ponisti" nabrojano? I kad?

BanjaCT

Žarko Rakčević je istorijska politička ličnost do 1996. Bastalo mu je. Od ne ulaska u koaliciji Narodna sloga njegovog i Rankovog SDP-a smatram da se nešto DRUGO prelomilo u njegovom političkom angažovanju. Tada je DPS zajedno sa Milom i Momirom bio na KOLENIMA... Sve posle toga je PREDSTAVA !

Marović

Rakčević je izgleda išao na nastavu kod Sveta Marovića. Tri ure dipla o pravnoj državi, jednakosti i sl. a onda ode kod popa Gojka ka nekad Sveto kod Amfilohija i završi mu posa.

Serdar Vukota

Rakčeviću, ima jedan lep dio u Gorskom vijencu koji izriče Serdar Vukota, a odnosi se ne izdajice. Pročitaj da se prisetiš, a onda se izjasni.

Popović

Bravo, časni potomče viteškoga popa Boška Popovića!

FCJK

Bravo, FCJK! Krst nositi vama je suđeno / strašne borbe s svojim i s tuđinom! Ne mislim na krst kao simbol Amfilohijevih ratova nego krst kao prethrišćanski simbol čovjeka.

Milan

Rakcevic je sa URA-om srušio sve vrijednosti koje su izgrađene u reformskim snagama i u SDP-u. Čovjek je sebe zgazio kao bakulu. Dinari su mnogo jači od eura u njegovom slučaju.