14 °

max 20 ° / min 12 °

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

20° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

20° / 12°

Nedjelja

12.05.

17° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Istorija

Ljubo Čupić među nama

Autor: Antena M

  • viber

OTPOR OTPOR

Ljuboh osmijeh prkosa pred samo strijenjanje je nama svima nauk i opomena da damo OTPOR FAŠIZMU I DOMAĆIM IZDAJNICIMA, GRAĐANSTVO CRNE GORE DA SE NIKAD NEPONOVI 1918.DA JE VJEČNA CRNA GORA!!!

LJUBOV OSMIJEH PORUČUJE

Omladina NIKŠIĆA I CRNE GORE, koji nijesu imali prilike u svojim knjigama iz istorije DA OBAVEVEZNO PREKO INTERNETA PROČITAJU O POK. LJUBU ČUPIĆU I NJEGOVOM SLAVNOM OSMIJEHU, JER OVA SLIKA JE VEĆ ODAVNO OBIŠLA KROZ CIJELI Svijet!!!

da je vječna

Najljepši osmjeh iz naše bogate antifašističke istorije je prkosni osmjeh našeg heroja Ljuba Ćupića. Kao da se i sada smije ovim bijednim izdajnicima i plaćenicima. Da je vječna Crna Gora!

Orlov krš

Ljubov prkosni,dostojanstveni osmijeh nas danas opominje i poziva da pružimo snažan otpor ovovremenim fašistima i domaćim izdajnicima!

HARIZMA LJUBOBOG OSMJEHA

Neka vam ovaj harizmatični osmijeh VELIKOG PALOG HEROJA DA SNAGU DA SAČUVATE NIKŠIĆ OD KLEROFAŠISTA I ČETNIKA!!!

E LJUBO SAMO DA MOŽEŠ DA VIDIŠ

Počiva u miru hrabri RODOLJUBU, a da si kojim slučajem ostao ranjen i živ, vidio bi golgotu koja se dešava nama GRAĐANSTVU Crne Gore, suvišno je da danima kucamo po tastaturama I molimo se da se očuva CRNA GORA I sve tekovine CG i da CG ostane ANTIFAŠISTIČKA DRŽAVA!!!

TVOJ OSMIJEH NAM DAJE SNAGU

Tvoja slika u teškom tvom životnom trenu pred samo strijeljanje od fašista, sa prelijepim hrabrim osmjehom daje nam volju da se HRABRO BORIMO PROTIV NEPRIJATELJA NAŠE DRŽAVE CRNE GORE!!!