26 °

max 26 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

26° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 13°

Petak

03.05.

15° / 10°

Subota

04.05.

16° / 9°

Nedjelja

05.05.

18° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Abazović: Na Zakon o slobodi vjeroisposvjesti stavljena tačka

Autor: Antena M

  • viber

Volim te zeleno

"Doveli smo sve vjerske zajednice u ravnopravan položaj." Ovaj čovjek zaista nema truna obraza! Možda je čovjek prejak izraz!

Milena

Nevidjen bezobrazluk i drskost,,nadam se da ces brzo biti autiran,visa sila to sredjuje efikasno kod svakog kome je podvala zakon.

wolter

Više je Dritan Abazović sa mentorima posijao podjela u CG nego “sramni” Sporazum CVETKOVIĆ-MAČEK u Kraljevini Jugoslaviji.Zato Vladu CGčiji je Vice Premijer regionalni i međunarodni analitičari nazivaju: “VLADA SPORAZUMA MANDIĆ-ABAZOVIĆ” ili ljetopisom ”Don KIHOT PROTIV CRNOGORACA””

Sampionlicemjerstva

Ovaj Dritan je bas manipulator i sarlatan.Manastire i crkve samo njegov Zdravko moze premjestiti u Čačak.A URA je učinjensa da ovdje tzv čačani vladaju hramovima koje su Crnogorci gradili.A o ravnopravnosti,neka prelista crkvene knjige krstenih i vjencanih i da vidi da u njima nema Crnogoraca.

Sic!

Bahacenje i prijetnje ti nece pomoci! Odgovaraces za veleizdaju! Smrt fašizmu!

Andjela

Abazovicu! Manastir Cetinjski niko ne moze teritorijalno preseliti u Cacak ali po svemu drugome ne pripada Crnogorcima, mani se vise lazi Sto su mogli ponijeti otudjeno je, Kandilo Svetog Petra Cetinjskog i srebrni krst je ukraden u bezbroj drugih stvari! To je istorije Crne Gore a ne bogomolje!

Naroz

Kulturna dobra Crne Gore su završila ne u Čačak, što bi mi rekli, nego u tvoj voljeni Beograd (koji te vjerovatno platio za to) i to na adresu: Kralja Petra 5.

zordan

@Naroz Onaj 21 milion koji pominje je dobio od Srbije za izdaju Crne Gore . Dobro mu je rekao Lj. Skrelja da je nista roba i da je osramotio albanski cestiti narod . SMRT FASIZMU

Građan

Kvisling!!! Klasičan primjer. E to je njegova uloga u istoriji Crne Gore.

Rajan

Dritane, pošto sam u saznanju da imaš apartmane u Ulcinju, iskazujem interesovanje da mi prepišeš jedan. Možeš biti relaksiran, neću ga ponijet u Čačak, stvari neću iznositi bez tvoje dozvole a ti možeš svratit na kafu, samo se najavi.