20 °

max 25 ° / min 17 °

Nedjelja

19.05.

25° / 17°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 18°

Utorak

21.05.

27° / 17°

Srijeda

22.05.

20° / 15°

Četvrtak

23.05.

22° / 14°

Petak

24.05.

23° / 14°

Subota

25.05.

24° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Joksimović Milatoviću: Ostavite epidemiologiju epidemiolozima

Autor: Antena M

  • viber

Đoko Orlandić

Apostol finasija, sitni špekulant na berzi pojma nema o toj oblasti te se petlja u vjerska pitanja. Apostol ekonomskog razvoja je prazni badanj za tu oblast, te se miješa u epidemiologiju. Sve gori od goreg.

Ljijana

Tako. Red je da znamo. A i bez ovog znali smo da je neka muljacina u pitanju. Neopisivo koliko je sve ovo tesko i jadno.

Giconzi

Potpuno je čovjek u pravu, dopizdilo mu više. Nek se okanu svi ofrlje ocjena i analiza. Nema tu prostora za neko nadmetanje, i za faljenje i za upoređivanje. Ni sada ni prije. I barjačenje sa korona fri je neumjesno bilo. Šutite i radite ono što znate najbolje što znate.

Predrag Malešić

Još jedan častan čovjek koji neće da žmuri na ponašanje svetosavskih diletanata, jer ima odgovornost prema građanima Crne Gore. Crkvenjaci nemaju niti savjesti niti odgovornosti, jer je njima srce u drugoj državi, ovdje su u sklopu privremene okupacione uprave. Doktore svaka čast, nadam se da nećete snositi neke posledice zbog ovog istupa u javnost.

E crna struka, doktorska!

Niko ne zove da pita kako je pacijent koji se lijeci u kucnim uslovima! Nema retestiranja, da bi znali kakav je status i aktivnost virusa i po isteku 14d. Politikom se bave neznaveni doktori jbb i ekonomisti,profesori i ini apostoli...sto njih briga za građane.ostavke su im jedina opcija!

haker

I zasto je manje zarazenih, jer se testira manje ljudi, primjer moje drugarice, ona je pozitivna, ljekari nijesu testirali clanove njene porodice koji imaju simptome vec ih "racunaju" kao +. Imamo laznu statistiku!