19 °

max 25 ° / min 17 °

Nedjelja

19.05.

25° / 17°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 17°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

20° / 15°

Četvrtak

23.05.

22° / 13°

Petak

24.05.

24° / 15°

Subota

25.05.

23° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Istorija

Do smrti branio Crnu Goru: Na današnji dan poginuo crnogorski vitez Todor Dulović

Autor: Marija Mitrović

  • viber

DV

Vjecna ti gorski vuče herojska slava i ljudska hvala za neprekidnu slavnu CG borbu prava casti i slobode. ps hvala rukovodstvu Antene na isticanju ovakvih prim danasnjoj CG.

Predrag Malešić

Za ovakve vitezove treba da se čuje, da njihovo djelo osvijetli put nama koji u ova tmurna vremena branimo Crnu Goru od ideoloških nasljednika istih onih koji su njega ubili i iskasapili. Ovo je luča koja nam služi na čast i vječno poštovanje.

ND

Čast junacima CG palim za slobodu i čast. Ponos je domovine kakvi su junaci gibuli za nju!

AKA

Otišao da osveti pobratima a proda ga pobratimov brat!Od kojih je bio pobratim i ta ljudina od brata mu?

Crnogorski vitez

Malo je danas ovakvih vitezova, ovakvi specifični ljudi, toliko odani za čast i slobodu svoje Crne Gore,su u svom biću genetski kod nosili,i oni su se bez premca davali i borili, bez obzira za njihove rane i patnje u teškim uslovima života nijesu mislili na sebe nego za svoj narod i slobodu CG.

Kako danas nema heroja?

Danas tek čitamo ove uzase koje su doživjeli vitezovi CG u prošlosti ali u 21.vijeku,lagodan život,tehnologija, mnoge je na pogrešan put odvela i misli im ne idu na čuvanje države nego samo,očekuju da će im neko drugi sačuvati ideju očuvanja CG,ali neće niko drugi ako narod sam to ne osjeti.

Istorija se mora znati

Nije narod u Crnoj Gori upoznat sa ovakvom istorijom,greška katastrofalna,trebalo je ovo biti u udžbenicima da učenici znaju pravu istinu ovakvih mučenika, boraca,za našu slobodu, pa bi im um bio bistriji a snaga volje jača,tek sada ove istine, hvala Anteni M, koja nam daje ovakve tekstove, upamet s

Koliko muke a snage?

Koliko je ovaj heroj muka preživio, pa i sa gangrenom noge je imao nadljudsku snagu i želju da brani SVOJE!!!! pitamo se mnogi danas,da li ovo omladinu imalo iritira? Mnoge da ali malo je to??? Zabijeni po stanovima gledaju glupe horor film. ili "više"na igricama po čitav dan, koja ironija života.

Upuceni

Neje bas sve ovako bilo,mnogi od njih su se krili i komitovali prvo protiv austougara a posle zato sto su i sami cinili zlocine,ubistva neistomisljenika,placke itd! Pa kad je dosla vlast i zaveo se red i zakon i trebalo odgovarat pred sudom ajmo ponovo u komite!

Andro

@Upuceni Kako te nije sramota da tako pričaš??

Mitar

oni su u jednom periodu bili pravi razbojnici , ubijali su i mučili domaćine po selima da bi im rekli dje kriju dukate. Pljačkali su stoku i blago đe su god prošli. treba pričati istinu .