15 °

max 19 ° / min 14 °

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

19° / 13°

Srijeda

08.05.

18° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Ko to kaže, ko to... da je 30. avgustovski klerofašizam isto što i 13. julski antifašizam

Autor: Antena M

  • viber

Mina

Divan i potresan tekst. Svaka čast Darko. Gnusni, primitivni i nadasve KUKAVIČKI, čin koji se sinoć desio u Nikšiću je samo pokazatelj ko sada rukovodi gradom.

Mojas

Dok mi konstatujemo,zakljucujemo,apelujemo i tvrdimo Niksic i Herceg Novi glasase drugacije.Cekamo li to da i Podgorica padne ne daj boze.Jos gospdin Sukovc rece Novi je samo na papiru u CG.Plasim se da nijesmo pravilno razumijeli nezavisnost i clanstvo u Nato.A DPS zivi u proslosti samo tako.

Eagles

gdin. Šuković odličan kao i uvijek, pitamo se samo, kada će neznaveni narod koji je zaokružio što je zaokružio 30.8. konačno shvatiti da je potpuno obmanut u svakom smislu. A svi se pitamo, je li moguće da je u CG u II sv. ratu bilo OVOLIKO četnika ?

Čaj u 11

Za vrijeme prošle vlasti govorio sam: Vlast je grozna, opozicija još gora, a narod najgori. Sad mi se čini da je samo narod zadržao istu kvalifikaciju.

Poenam_Dei

Ako građanska, poštena i hrabra Crna Gora ne izađe na proteste protiv ovog ravnogorskog zla, nemalo nas. Pozdrav za Dps, i što ljepša odijela i tvitovanja želim dok vam četnici pišaju po državi. Bravo patriote.

SUKOVIC OPISAO STANJE U CG

Narod se ponaša ne zainteresovano na sve nepravde koje se dešavaju u našoj državi i inertan je zato se i dešavaju mnogo loše stvari da je narod slozan nebi se mnogo toga dogodilo ali biti pasivan je kazna za GRADJANSKU CRNU GORU I ZATO I URINIRAJU PO SPOMENIKU VELIKOG RODOLJUBA LJUBA CUPICA BRUKA!!!

MONTENEGRO

Stvar je vrlo jednostavna. Od 30.8.2020. do danas nagledali smo se raznih fukarluka koje je produkovala ova nova vlast. Ovakvi tekstovi otrežnjenja itekako su potrebni i to što češće i to sve do novih izbora. Ići na masovne, mirne i kulturne proteste koji će zabrinuti vlast, tako da stanu sa fukarlucima i mirno, pametno i strpljivo i strpljivo i ponovo strpljivo čekati dan izbora i onda "poništiti" sve ono zlo koje su donijeli ovi klerofašisti!

Baba

Darko kao iskusni alkar-pravo u sridu. Strašno je što nam se dešava, ali je mnogo strašnije da oni koji bi trebali (institucionalno) da brinu i o ovakvim stvarima, pripadaju potpuno istom polusvijetu. Jesmo li, kao narod svojim ćutanjem i dubokim snom, zaista zaslužili ovakvo zlo i sramotu?

Duboki san

@Baba u pravu ste ovaj duboki san će sve da nas uništi ovaj narod je ili ćorav ili glup ili se pravi lud ili nezna se sta hoće ČAST POŠTENIM GRADJANIMA CRNE GORE DA JE VJEČNA CRNA GORA!!!

krcun

Odlična kolumna g-dine Šukoviću !

Jocko

Rogobatno, tesko je ovo citati...