10 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Petak

26.04.

15° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Protest u Nikšiću: Ne damo te Ljubo!

Autor: Antena M

  • viber

Svaka čast Niksicani

Pokazali ste da želite očuvati Antifašistički Nikšić i braniti obraz i čast velikog rodoljuba Ljuba Cupica!!! SMRT FAŠIZMU SLOBODA NARODU!!!

Branka

Đe ste sinoć bili Nikšićani? Jesu li među vama oni koji su gledali i ćutali na skrnavljenje spomenika? Ako jesu pitajte ih što su večeras došli kad sinoć nijesu reagovali. Naknadna pamet mačku pod rep.

KakoJe

@Branka, da se sinoc reagovalo izbila bi kakva tuča a na kraju nam niko ne bi rekao zašto je izbila, kao što nam ne govore nikad iako mi pretpostavljamo sto su bili motivi za pojedine situacije. Tako da je ovo dobar i mudar potez bio.

Branka

@KakoJe Da se manje kalkulisalo a više reagovalo ne bi četnici činjeli ovo što čine. Dosta više s raznoraznim kalkulacijama i povijanjem kičme da se ne bi desila tuča. Dosta više okretanja drugog obraza jer smo mi fini i nećemo da reagujemo. Ovo je okupacija!

Jack Hustlle

@KakoJe Tačno.Kod Hiltona su pripadnici ćetničke mladine sačekivali kolonu i gađali kamenjem pa niko ne javlja.Bio sam prisutan.

Podržava vas GRADJANSKA CG

Sve odvažne ponosne hrabre NIKŠIĆANE podržava GRADJANSKA CRNA GORA!!!

Povratiti SLOBODU NIKŠIĆU

Morate sačuvati spomenike vaših djedova i pradjedova i heroja Ljuba Cupica mora Nikšić da VRATI SVOJU SLOBODU!!!

Mora se osloboditi Nikšić

Nadamo se da ce narod koji je preplašen od četnika progledati srozavanje ljudskih moralnih vrijednosti da će shvatiti propast koja vodi u srednji vijek i da će shvatiti da ne trebaju biti robovi ničiji jer će im stradati porodice i djeca i obrazovanje polako nazaduje i kajace se ako zagnjure glave!

Da je LJUBO OSTAO ŽIV???

DA JE KOJIM SLUČAJEM A NIJE LJUBO CUPIC PREŽIVIO RAT HRABRO BI SE ODUPRO OVOM NECOVJEKU A LAKO JE OVO ZLO DIJELO NAPRAVITI MRTVOM ČOVJEKU I TO NA NJEGOVOM SPOMENIKU,NE ČOVJEČE UDARIO SI NAS ŽESTOKO PO OBRAZU ALI SVE SE U ŽIVOTU VRACA I PLAĆA!!!

Jack Hustlle

@Da je LJUBO OSTAO ŽIV??? Ljubo je bio fin gospodin,da je Komandant Sava ostao živ,to treba reć!

Odgovor

@Jack Hustlle DA JE BILO SREĆE I SAVA KOVAČEVIĆ I LJUBO CUPIC DA SU ŽIVI BILO BI LIJEPO JER OBA SU HEROJI ALI TO JE SAD IPAK PROŠLOST A HEROJI SU IPAK VJEČNI!!!!

Jack Hustlle

@Odgovor Apsolutno. Moj komentar je bio u kontekstu toga "da je Ljubo preteka da se nebi ćetnici pomamljivali". Zato sam naveo Komandanta ,jer je on ipak imao prigodnije metode.Pročitajte kako je pao Prozor.Ipak se slažem s Vama.

PRIMAVERA

Pitam se :Koliko daleko će ići četnici? Koliko strpljenja imaju Crnogorci? Treba li pobuna, ali pod organizacijom uglednih Crnogoraca kao Batričević i sličnih njemu. Ni od šutnje nema koristi. Zapravo, mislim, obratno !