11 °

max 21 ° / min 11 °

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

22° / 13°

Četvrtak

09.05.

21° / 14°

Petak

10.05.

20° / 13°

Subota

11.05.

21° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Ko je smjestio Benu Volasu?

Autor: Antena M

  • viber

mr

Jedino je danas moguće, 100%, da te neko gleda u oči, laže, i da sve to prođe bez komentara. A i reakcija, kao ova britanska, sve su češće! Nije ni Zapad što je nekad bio! Sve više liče na nas! Tačka susreta je veoma blizu! I, eto nama Evropa!

Momo

Uffff... kakvo maestralno zahebavanje potkapacitetne britanske diplomacije.

Misko

Kada englezi javno hvale to znaci da nesto ne stima nije sve po njihovim ukusima,znaju oni dobro sta je na balkanu ko vodu muti,i ono sto je bilo iza zatvorenih vrata nije za javnost.

Ukratko

@Misko Ne uzdaj se suvise u njih.

HNovi

Darko mozda Vi i ne razumijete diplomatski jezik? Kada vas ministar UK javno “pohvali” za kooperativnost i otpor uticaju trecih strana- on vas zapravo javno obaveze na isto. krivokapic mize samo da se smeska i klima glavim ili da nestane.

Bez zabluda molim

A ne, ne mislim da mu je neko smjestio. UK perfektno dobro poznaje situaciju u CG. Zasto vodi ovakvu politiku ostaje pitanje. Prethodna ambasadorka je nedvosmisleno stala na velikosrpsku tj SPC stranu i cak operativno ucestvovala u smjeni vlasti.

Đoko Orlandić

V Britanija predstavlja Krivokapića kao branioca CG od spoljnih uticaja. Ne bi me čudilo(koliki su pokvareni licimjeri) da uskoro V. B. saopšti da su Mladić i Karadžić bili branioci Srebrenice od genocida. To će VB i uraditi ako im zatreba, te i sklopiti sporazum sa Karadžićem čim ga prebace u V.B.

Misko

Da se razumijemo 21 tona kokaina je preslo sve granice dobrog ukusa,ambasade UK i USA su nam objasnile da to vise ne ide,i to je to!