11 °

max 16 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

16° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

18° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Istorija

Na današnji dan đeneral Draža Mihailović odrekao se četničke ideologije

Autor: Antena M

  • viber

dv

Smrt fašizmu,izdajnicima i slugama njegovim!

Kajanje

Kad je Draža shvatio kakve je sve zločine počinio tražio je svoje pomilovanje znaci da je bio svjestan svojih zlodjela dobro je znati istine koji mnogi i nijesmo znali!

Tatjana

Gospodja Jadranka Selhanovic piše tekstove koji su potkrijepljeni dokumentima i to je pravi način. Izražavam posebno poštovanje.

zordan

Vodja i ideolog cetnistva molio za milost i plakao kao malo dijete .Taj zlocinac i klerofasista nije suzu pustio za desetine hiljada poklane nejaci i zena koje su njegove divlje horde sistemski vrsile na Balkanu . Isto bi i danas radili da im moze biti i bili bi zdusno pomagani od SPC

ND

I današnji sljedbenici "voljenog" čiče su isti. Prodali bi vjeru za večeru!

europeac

@ND Misliš prodali bi vjeru za KOLJENICU, bez razmišljanja.

Mirko

A cmizdrili bi ko babe kad bi im se primakao zasluženi kraj.

@@@@

PIIIIIIIIIIII KRSTU ZRNOVU SU NUDILI ZIVOT I BLAGU KAZU PA NIJE DOZVOLIO DA GA IKO VEZE KAO TELE NEGO JE SVJESNO IZABRAO SMRT A OVAJ KMECI MOLI I PLACE.PIIIIIIIIIIIIIIIH

Talaz

Krsto Zrnov Popovic - Ratko Mladic, Draza Mihailovic... Ogromana je razlika izmedju Crnogoraca i Srba, golema razlika!

Vuko

@Talaz Vidis zasto mrze naseg Ljuba Cupica!Njegov osmjeh ih podsjeca kolike su kukavice vazda bili,lako je ubijati neduzne civile ali je tesko boriti se protiv jaceg od sebe.

Tajfun

I Draza je shvatio da je pogrijesio,a ovi Rista Radovica vojnici koje je stvorio pislednjih 30 godina u Crnoj Gori i danas posle toliko vremena vjeruju u tu ideologiju.Na zalos medju njima je veliki broj visokih funkcionera sadasnje vlasti u CG.

Jack Hustlle

Nek' sad ćetnici shvate kakav im je bio "junak" ideolog i vođa.Nznm da su Pavelića ufatili kako bi se ponašao ali uglavnom su sve ustaške šefove tretirali ka Dražu. Mada ko zna,da je pomilovan možda bi danas problem ćetnika bio manji (subverzivno djelovanje).

Palamuder

Najveća greška komunjara je ta što su ga strijeljali. Trebali su ga zaposlit neđe ka portira ili magacionera pod strogo kontrolisanim uslovima. Ne bi bila ovolika pomama za njim i ne bi pravili legendu od njega.

Zorka

Pa naravno covjek je shvatio da su bili na pogresnoj strani,u zabludi ne mozes biti junak,patriota ako saradjujes sa okupatorom svoje zemlje,i ovi danas sto ih simpatisu i njihovi potomci treba da shvate i da se postide zbog njihovih predaka koji su bili u zabludi i da se odreknu pogresne ideologije

MNE

@Zorka Nije on ništa shvatio niti se pokajao, nego je podlac vidio da će doživjeti sudbinu koju su imale njegove žrtve (istina, lakšu, bez kame i torture). Želio je da ovim cviljenjem sačuva bijedni život, dok su Crnogorci, pred njegovim kuršumima, čuvali dostojanstvo osmijehom.