20 °

max 20 ° / min 12 °

Srijeda

15.05.

20° / 12°

Četvrtak

16.05.

25° / 15°

Petak

17.05.

23° / 16°

Subota

18.05.

25° / 16°

Nedjelja

19.05.

25° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 18°

Utorak

21.05.

25° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Abazović dorađivao temeljni ugovor koji je Krivokapić poslao Patrijaršiji

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M

  • viber

Jovica Bar

E kuku nama,kad nam ovaj fićfirić brani svetinje...

Legenda

Dok su iz dpsa i prethodne vlade javno pozivali da se razgovara i potpiše temeljni ugovor,vi to radite lopovi krišom.Hoćete da pustite da pare sa Ostroga idu u Srbiji i da ne plaćaju porez.Hoće popovi i df da lopingeraju

Mladen

Kad nam jedan Albanac,to jest čovjek druge vjere,klošarskih iliti šibicarskih manira, određuje stavke temeljne kapitulacije.Trpite još pune 3 godine ono što ste izabrali,drage moje pametne glave.♥️

Mina

Kako te nije stid i sram? Ti si dorađivao Temeljni ugovor. A ti si za njih ono što je javno saopštavao Amfilohije, LAŽNI LJUDI SA LAŽNOM VJEROM.

montenegrina

Hvala Dritanu sto je dozvolio crnogorcima da krenu iz pocetka!Sad kad preda u vlasnistvo drugoj drzavi nase i nicije vise crkve i manastire,mi mozemo da pravimo nove!!Onda je potrebno da 4 septembra dodjemo na saucesce i oprostimo se kako dolikuje sa nasim tronom,istorijom i ponizno sagnemo glave pred klerofasistima!!

Vuk

Ura Dritana Abazovića gora od DPS 90g kada ih je predvodio Momir Bulatović...Svi koji su glasali Uru a nijesu to radili radi privilegija treba da digni glas protiv ove kvislinške partije koja uništava Crnogorsku viševjekovno postojanje i sa klerofašistima iz crkve Srbije vrše asimilaciju Crnogoraca.

BMX

KRIVICNI ZAKONIK CRNE GORE Ugrožavanje nezavisnosti Član 357 Ko na protivustavan način pokuša da dovede Crnu Goru u položaj potčinjenosti ili zavisnosti prema nekoj drugoj državi, kazniće se zatvorom od tri do petnaest godina.

Đoko Orlandić

Što bi bilo da Crnogorac u Albaniji odlučuje o tome da vjerske svetinje Albanaca i Albanije pokloni okupatorskoj crkvi????

Mina

@Đoko Orlandić Pravo pitanje, svaka ti cast Orlandicu. Svjestan je Dritko da mu se sprdaju iza leđa, ali vlast je čudo, pa trpi sva poniženja.