23 °

max 25 ° / min 15 °

Subota

18.05.

25° / 15°

Nedjelja

19.05.

25° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 17°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 15°

Četvrtak

23.05.

23° / 14°

Petak

24.05.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Religija

Mićović: Neka Cetinjani naprave svoju državu

Autor: Antena M

  • viber

Andjela

Sram te bilo raskolnice ,cetnicki! Amfilohije bi bijelo perje pri tebe!

Cetinje

Cetinjani imaju svoju Drzavu Crnu Goru. A ti se vracaj u svoju, okupatoru!

nenormalan

JAOnikijeva priča nije dostojna čeljadeta a ne sveštenog lica. Ova izjava je tipičan proizvod neke moždane bolesti koja ne može da predvidi posljedice ovakvih baljuzganja.

MNE

Cetinjani, zajedno sa ostalim Crnogorcima, imaju svoju državu - jedinu Crnu Goru.Stvarana je prije prve srpske države. Postojala je dok je Srbija bila sultanovo zadnje dvorište. Postojaće dok je svijeta i vijeka. Crnogorci nemju đe nego pod svoje nebo a vi imate i rezervno nebo i državu. Široko vam!

haker

imas obraza da se obratis Cetinjanima? sramna izjava pope srpski, idi u Srbiju dje su te birali tamo se ustolicuj. A vi litijasi, prvo prodaste drzavu, pa Djeda i njegov testament u kome jasno pise da Joanikije ne moze biti njegov naslednik, sto i jes tacno nema obrazovanja bgm.

lažipop

kviskoteka igra detekcije - ko je veći lažipop osoba A) Ja sam Mićović 56. episkop ove svetosavske episkopije osoba B) Ja sam Mićović 56. episkop ove svetosavske episkopije osoba C) Ja sam Mićović 56. episkop ove svetosavske episkopije

Đoko Orlandić

Ovaj pop dvostruko vrijeđa. Prvo, kaže "Ja sam 56. episkop ove svetosavske episkopije". Neka pročita Njegoša, koji Nemanje tretira kao okupatore. Drugo, vrijeđa Cetinjane. Cetinje je simbol CG i stvorilo je državu CG. Dok je Cetinje bilo simbol slobode neka pita svoje prababe kako su bile "slobodne"

Dušan

@Đoko Orlandić Normalno da je Cetinje bilo slobodno. Kojoj bi budalo palo na pamet da osvaja krš i kamen. Došli Turci,videli krš i otišli

Crnogorac

@Dušan .kod nekog dodjose vidjose prabaku i ostase.

Ranko

Nemam riječi koliko sam zgrožen ovim neistinama. Pope, pope malo lagiš života mi tvoga...

Čćč

Iz njegove izjave zaključujem da ovaj pop mrzi Cetinje i Crnu Goru! Mrzitelj svega crnogorskog uključujući i Srbe koje koji vole Crnu Gori i priznaju je kao svoju domovinu ! Ovaj pop je sejač mržnje.

Milan

Ovo je novi Kacavenda, tako je on u Bosni huskao narod , dok su se komšije tukle i ubijale on gradio zlatne dvorove.