18 °

max 24 ° / min 15 °

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

16° / 10°

Nedjelja

05.05.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Sjedinjene Države pozvale na stišavanje tenzija uoči ustoličenja Joanikija

Izvor: Glas Amerike

Autor: Marija Mitrović

  • viber

Poenam_Dei

@daka... Taman tako. Sami ćemo se i odbrani, neće niko umjesto nas.

Demagogija čista!

Znate, mi ođe živimo i svi se znamo! Zna se ko je izdajnik, ko okupator! Nijesu ovo davna vremena ,no pokušaj aneksije Crne Gore srpskom svetu! Sto vi analizirate, ocito iz pogresnih izvora! Nije ivo vjersko pitanje i Milo vam sluzi kao alibi,zbog dugog trajanja. On je naš predśednik,CT mu je duzno

Duznost

@Demagogija čista! Duznost zove!

svašta

"Srpska pravoslavna crkva je obavljala ta ustoličenja mitropolita na Cetinju u prošlosti.", reče gospodin Mekarti. Pa, ovo je smiješno. Nije tradicija Srpske crkve da ustoličava svoje mitropolite na Cetinju, no je to tradicija Crnogorske pravoslavne crkve čije je to staro sjedište i dom.

mina

Balanseri.Rješenje je u našim,samo našim rukama,samopouzdanju i hrabrim srcima.

Bajo

Ovaj Bitls je republikanac . Tvrda Trampova struje . I obican analiticar kao stotine njih . Amerika sa Demokratama na vlasti , sigurno nece slusati Trampove ljude .

o pravima

Srbi po običaju siju laži o ljudskim pravima. Riječ je okupaciji Srbije. Evropa i svijet su dozvoljavali četiri srpska rat i zločine. Opet ćute. Nato da izvršava svoju obavezu, kao 1999.

Hominem Quaero

Dragi Ameri, od vaše demokratije čitav svijet glava boli! Razbili ste svjetski poredak svojim berzama, ratovima, mahinacijama i ličnim interesima. U Sarajevu ste reagovali 4 godine poslije svakodnevnog ubijanja grada. Lijepo je Njegoš rekao: "U fukare oči od splačine"!!!

Djuro Vučinić

Sramotno je od stranih ambasada koje tačno znaju o čemu je riječ,da svoje države izvještavaju skaradno pa otuda dobijamo zahtjeve za " smanjejne tenzija" bez ijedne primjedbe za srpsku agresorsku stranu da gaze nacionalno dostojanstvo Crnogoraca posred Cetinja preko SPC i BG Vlade .