16 °

max 20 ° / min 12 °

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

22° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

21° / 12°

Nedjelja

12.05.

20° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Da li se u Danilovgradu školuje policija za Srpski svet?

Autor: Antena M

  • viber

JF

Sacuvati skimak i izbaciti sa skolovanja. Vidi se nisu svi to je manja gupa.

Katunjanin-Miogost

Zar je iko misaon mogao sumnjati u ovakav epilog ,izabranika klero fasista i njhovih robova podanjka .Zamislite ove da budu odani sluzbenici i zastitnici Crnogorske Drzave i njoj odanih naroda ,bio bi to vrhunac utopije .

Serdat

Sve ovo je očekivano.Ristovi vojnici.

Branka

Krivica nije samo Bratićkina, nove tzv. vlade i ostalih koji dobro žive u ovoj državi a vole drugu. Krivica je u bivšoj vlasti koja je ove koji su današnja dobro uhljebila i pružila im mogućnost da ovo rade. Krivica je svih nas što smo dozvolili da ođe žive mrzitelji svega crnogorskog i njihova đeca

katunjanka

Njihovi očevi, stričevi su bili 4. i 5.09.2021 da brane Manastir od CRNOGORSKOG naroda i CETINJA. Sve se ovo nosi iz kuce đe su podizani, a ovi mladi u glavu nemaju nista, jer su im tate vaspitavali korupaški činovi DF i njima sličnim. Biće djeco moja Crne Gore , i volite zemlju u kojoj ste rođeni

Bnmk

Kako sve rade planski , po dubini, širini i visini.Ništa ne prepuštaju slučaju ovi svetosavci .Da neuropsihijatar radi na psihološkom testiranju može samo kod nas i kod onih koji imaju određene namjere.Zbog čega na psihijatrijskim odjeljenju a rade psiholozi onda ?

Vanja

@Bnmk, tako je. Jako su uporni u tome što rade. Mi nismo, valjda imamo pametnijeg posla. Njima život prođe u srbovanju. Svuda ih ima po netu, komentarišu, vrijeđaju, lajkuju i dislajkuju, provociraju, svojataju. A kad se litija ... mislim da nema Crnogorca koji bi šetao mjesecima, ja ga ne znam.

Tek tako

Veća bagra su ovi Urasi i kvazi Demokrate jer da su to kako se zele pokazati ovi momci bi svi bili najureni iz državne institucije.

VVM

Srpski svet u policiji je odavno prisutan ! To se sve vješto prikriva .

Bnmk

@VVM I u vojsci takođe O problemu nelojalnosti državi govorio je tadašnji ministar odbrane Boro Vučinić Govorio je i o risustvu onih iz sedmog bataljona. Nije blo energične akcije da se to riješi.A oni kao bili ugroženi i nijesu mogli doći do pozicija . Čak ih sažaljevaju nekadašnji suverenisti.

montenegrina

Opasna je ova mreza "srpskih svetaca"koja je preuzela obrazovanje crnogorske omladine.Njihova predvodnica,Bratic,cak nece ni da odgovara nikome,pa ni parlamentu ako bi se neko usudio da pita nesto.Ona obrazuje a Injicke selektuju ove vojnike "srpskog sveta".A mi,crnogorci,dadosmo im da nas gaze!!

bagra

Obrazovanje mora biti trulo kad ga vodi Bratićka odani fanatik SPC koja je u vrh ministarstva i na mjesta direktora škola instalirala crkvenjake SPC. Ona je za upis na Akademiju ove godine bila kriterijum i odredila listu za upis. Šta mislite da je bila osnovna preporuka za upis? Vidite i sami!

D V

Dobro je da se "desio"poraz naših CG hrabrih rukometašica i "dobro" je po zlu današnjem u kom se nalazi CG da se otkrio još jedan srbočetnički i crkveni PUNKT I ROV usmjeren na rušenje CG..Prvi zadatak buduće nove CG vlade mora biti rasfor.vojske,policije i njene akadem i forimiranje novih.

Lovcen

@D V . I u vojsci ovih dana vrse prijem novih vojnika.Ako budu raspolozeni kao ovi u policijsku skolu , tesko Crnogorcima.

D V

@Lovcen Danas to više nije ni CG vojska ni CG vojnici osim njih 200-250 na koje u ovom trenutku Crnogorska CG može da računa u podne u ponoći. Ovaj ostatak i što danas srbočetnička ristova poslušnica i rukatica prima je ojačanje položaja fašističke crkve Srbije u CG..Smrt fašizmu!