Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

MPNKS: Neko pokazao grabežljivo lice vrane a neko hrabrost i dobrotu božijeg jagnjeta

Autor: Nikoleta Rakočević

  • viber

Grbljanin

Jel moguce da je ovo sopstenje za javnost Ministarstva???

Bajo

Bilecanko . Otkud ti pravo da pecat MSNK zloupotrebljavas . Kakve veze imaju tvoja ministarsta sa jednim usvojenim zakonom koji nema veze sa tvojim ministarstvom ? Po kom osnovu si potpisala politicko saopstenje sa pečatom MSNK . Hoce li sad i ministar za kapitalne investicije ili ministar finansija da tupi o zakonu o vjeroispovjesti ? Inace , molio bih te samo da nastavis tako . Da te nema trebalo bi te izmislit . Valjas nam para . pozzz Belveder.

Sasa

Interesantno je da je od 40tak i nesto poslanika koji su glasali za taj zakon ona pomenula samo Draginju, Damira, Ervina i Fatmira. Sad je dzabe krecenje, uostalom zena cetnik nikad nije krila svoje nazadne stavove.

DD

Privatizovano ministarstvo brani svoju svetinju sramota i bruka za Crnu Goru! Odbrane joj nema djaba ste krecili

milica

Ovo saopstenje je zastidje ovo je uzas!

rajo

Vesna Bratić je jedan od instrumenata postavljen direktno od velikosrpske klike potpomognute ruskim uticajima na balkanu,ako rusi uspiju da zaštite svoje interese u Ukrajni i dogovore se sa zapadom pođe projekat velike srbije niz vodu

Adrijana

I izjava na skupu i saopstenje MPNKS su osnov cetnicke ideologije.

Simo

Kad ce joanikije da se pojavi medju naaarod Evo Novak je tu da malo uzdigne srpski duh

Petar

Nek se napravi vlada u sjenci dok god traje ovaj cirkus, neka neko salje svijetu glas da mi nismo ovakvi i da ova osoba sa Crnom Gorom nema nista kolikoli Edi Marfi. Udri bruku na veselje. Muke zive, braco i sestre Crnogorci drzmo se razuma i dostojanstva

Ostavke!

Zvonilo za kraj časa, može i Ozl! Pihhhhh, i ste dno od dna!

montenegrina

Sačuvaj nas boze njenog viđenja slobode!Sacuvaj nas boze od Vesne Brstic i njenih fasistickih nauma,dosta je bilo krvi ,ovo je 21 vijek!Ako ona zivi jos u nekim jamama proslosti neka joj propisu ljekove neka je odvedu kod bileckih gatara,neka spasavaju ovu djevojku,ona "nije sva svoja".Saucesce njenom gubitku razuma i fotelje!!

Đoko Orlandić

Meni se čini da je ova nesrećnica prije iz Istvika no iz Beleći.

Orlov krš

Neuspio pokušaj vađenja od ove mrziteljke svega crnogorskog! Litije su završile svoju misiju i donijele zlo Crnoj Gori,ali apostoli ne posustaju i zaboravljaju da je ovo sekularna država i da zakone neće donositi crkva,već predstavnici izabrani od građana svih vjera i nacija!