27 °

max 27 ° / min 15 °

Subota

18.05.

27° / 15°

Nedjelja

19.05.

26° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 18°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 14°

Četvrtak

23.05.

23° / 13°

Petak

24.05.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Za Beograd po 'narodnu volju'

Autor: Antena M

  • viber

Doctor Gachet

Apsolutno je u pravu, gospodin Radoman. Dritan treba da nas, jos jednom,obmane.Neko je zaklucio, da ovdje ima puno naivnih.

Branka

Sve tačno g. Radomane. Ali se meni čini da od tehničke vlade nema ništa pa samim tim ni od Crne Gore. Ovi su dobili sve potrebno iz Beograda, suverenističkog bloka niđe nema ni u najavi a DPS se reljaksirano reformiše i kad završe to reljaksirano moći će da učestvuju na izbirima u srbiji.

Milena

@Branka Prije svega,da pohvalim tekst i analizu djelovanja najjace partije DPS,njene greske su uzrokovali pojedinci,koji su se 97 samo preobukli i ne razlikuju se od ovih iz DF,oni su rovarili i danas rovare,ali,prozapadni i suverenisticki blok je brojcano jaci ,i on dobija podrsku Zapada,

mujo ćanin

e Boze da li je ovaj Dritan normalan?Covjek ide u BG da pregovara zamislite.Poslije svega on opet isto.Pa do sada i neke jade a od sada samo Spuž za sve izdajnike nase lijepe CG.

bella paullo

Aleksandre, pravo u centar. Sve se vrti oko kanabea. No, kanabe je preseljen. On se trenutno nalazi na adresi sjedišta patrijarha SPC-e. Posjetioci (ne sjede) kleče na koljenima (kao nekad ispred Paše) i mole za milost, za malo vlasti u CG. Svi oni nude CG na poklon sultanu. A Sultan, ka, Sultan prezire sa njima da priča.

Budo

Procitah o desantu crnogorskih politicara na patrijarha juce i prekjuce pa s merakom pogledah prorocanski novogodisnji skec Buksovaca"Sastanak u turskom kupatilu". Volio bih kada bi ga odgledao g. Porfirije, da vidi s kakvima ima posla:))

Yaris

Bravo Radomane, perjaniče Crne Gore. U posljednje godinu i kusur dana oglašavaju se troje-četvoro ljudi, ostali čekaju novu vladu. Kako ce tu da krene paljba tekstovima posle 4.feb, neće se na red moći doći.

Anthropos

"Politička hodočašća" u Beograd samo potvrđuju da je prošle izbore kupio Vučić uz logistiku falangi popova SPC (litije). Hitno je potreban novi izborni zakon kojim bi se strogo kažnjavala kupovina glasova novcem Srbije. Kao i stroge kazne za popove SPC koji učestvuju u izbornoj trci - kao popovi?

CG1

Svaka čast za ovu analizu CRNOGORSKE zbilje.

dragan

Profesore svaka vam je na mjesto i tacna.Pozdrav za sve na Fakultetu,Ima vece bruke i sramote nego sto rade svetosavci idu na noge srpskim popovima za savjet,a policajci kod Vulina za "upustvo"sto raditi CETVRTOG MARTA poslije obaranja vlade,ZASTIDJE,no to su ljudi bez morala i karaktera POMETINE.

Fori53

A oce li pasti ova cetnicka vlada ko moze vjerovati dritangi jer oni u toku jedne ure promjene svoje stavove jer oni nemaju ni rjec ni obraza jer sta su sve izgovorili jedno za druge to ni pas s maslom pojeo nebi

Stevan Dž

E zamislite da petinja političara iz srbije pođe na kanabe po mišljenje kod NJIHOVOG patrijarha. Pa to bi bio SKANDAL, u jade bi ih novinari zavili. Ti isti novinari koji ne smiju da kažu ništa afirmativno za Crnogorce i koji ne priznaju CPC i Crnogorsku naciju i Državu. Ali kada ti popovi treba da pljuju i uništavaju CG onda je to sve OK.....

Ismet

Gospodine Alekdandre,ni dto dodati ninoduzeti.Svska cast.!!!!