16 °

max 16 ° / min 11 °

Petak

03.05.

16° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 13°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

20° / 14°

Četvrtak

09.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Joanikije nakon potpisivanja TU: Naglašeno da imamo pravo da tražimo nepravedno oduzetu imovinu

Autor: Antena M

  • viber

europeac

Ne volim te pope i nisi moj pop. Naročito ne volim tvoje kore na rende. Jedva čekam da te maknemo.

Legenda

Prvi program i javni servis postao Crkveni program,nema mjesta popovima,hodjama i ostalima na tvima sem kada treba čestitati sBožiće i Bajram.Ostalo Crkve i Džamije da se ne miješaju u političke živote pokušaje četništva ovdje koje je dalo maha

Branka

@Legenda Tako bi trebalo da bude. Ali zaboravljate da je od juče vlasnik svega u ovoj bivšoj državi ovaj NEDOSTOJNI i njegovi crnomantijaši. Od juče je država Crna Gora utopija. Na Vašu i moju žalost a na njihovo veselje.

Legenda

@Branka Dovoljno je samo što je pričao okupatorsku pop o četničkom zločincu na javnom servisu ko o običnom i čestitom građaninu,to je javni servis i voditelja nema da ga isključi.Sve jasno ko dan

gost

@Legenda Stvarno je nevjerovatno kako je opisao D.M. kao lojalnog i bogo

gost

Nevjerovatno je kako je D.M. opisao kao lojalnog i bogobojazljivog gradjanina i americkog saveznika a da ga niko ne upita vezano za dokumentovane cetnicke zlocine i kolaboraciju sa nacistima!?

gost

@Branka Ne, ne. Moramo bit iskreni da je drzava Crna Gora utopija od kad je obnovljena. Vlasnik svega su sad crnomantijasi a do skoro su to bili DPS i njihova interesna grupa. Samo nam se ovo sad cini grdje, a u stvari je isto - drzava po imenu ne i po uredjenju.

Branka

@gost Slažem se sa Vama da je Država Crna Gora bila utopija i za vrijeme DPS-a jer da nije popovi i izdajnici je ne bi ovako lako sravnili sa zemljom. Ne slažem se da nam se čini da je sad gore. Prije mi niko nije oteo grobove i kosti mojih predaka. Sad jeste. Za mene je to gore a biće i još gore.

Ozana

@Branka, nije utopija, pa i Marko Kovačević je nedavno priznao da je trenutno po anketama samo 7% u CG za zajednicu sa Srbijom i da na tome moraju malo poraditi.

Javor

@Legendo, ne vidim da se džamija neđe miješa, već sto ig pođekad ovi sledbenici SPC-a išaraju.

Lovćenska vila

Bolje da vježbaš pomjeranje planina mislima. Nekako je realnije nego o Lovćenu mozgat’.

Dushka

"SRBIJA DOBILA MORE DOK CRNOGORCI SJEDE PO KAFANAMA". I PIŠU KOMENTARE. SRAM NAS BILO!

Petar

Tebi nebi bilo dovoljno da ti daju do plutona, toliko ti je zinula vrsnica. Samo pozuda za materijalnim, bas si prava antireklama i ca spc i za sve crkvenjake lise budista i jogija. stvarno treba bit sa dvije ganglije da se slijedi porfirije. Duhovno dno i bijeda. Zali Boze