26 °

max 26 ° / min 12 °

Nedjelja

28.04.

26° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 13°

Srijeda

01.05.

21° / 14°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

15° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Religija

VIDEO: ‘Đurišiću mlad majore’ u HN uoči dolaska patrijarha Srbije

Autor: Antena M

  • viber

Pivljanin

Đeje ova nesrećna policija a takođe i ispekcija ,policija da pohapsi pjevače za pjevanje fašističkih pjesama i veličanja ratnog zločinca Đurišića a ispekcija da zatvori lokal i debelo kazni vlasnika lokala ,red bi bio da tužilaštvo pokrene postupak što čisto sumljam .

mb

Policija je njihova! To nije Crnogorska policija! Vec dugo je to policija pod upravom srbije, a ministar aktuelni je “ikebana ninistar”

josmalonovovicsvejk

@Pivljanin To samo ako Svejk naredi Novovicu koji je zbog neosnovanih hapssenja i sam za hapsenje.Mnogo ljudi kad bude oslobodjeno ce tuzit njih dvojicu.Do tada toliko su blesavi da nece stat!

buto

za te junake BOKELJI nijesu nikad čuli ,a kamo li da im pjesme pjevaju ,zna se ko su ti PARADAJZ TURISTI

Javor

Nazalost, tabanajuci radno Crnom Gorom, od Boke do Lima i Hercegovine do albanske granice, u mojih 18,5 godina, bezbroj puta sam čuo price o " junastvu" Durišića i ostalih srpskih koljači. Tada se to pričalo tiho u povjerenju, a danas uz talambase.

orjenski

Četničkom vojvodi Pavlu Đurišiću je Adolf Hitler (11.10.1944) podijelio nacističko odlikovanje gvozdeni krst - Eisernes Kreuz (2. red), o čemu su u cirilici ponosno javljale i režimske novine Lovčen. - Svaka čast takvom "patrioti" i onim "svetim" ljudima koji ga slave. Istorija ih neće zaboraviti.

BMX

Nazalost, Crna Gora je od 30.08.2020 g postala razulareni četnički Woodstock. Da li bas moramo da se navikavamo na tu i takvu, kleroasisticku i velikosrpsku - ravnogorsku Crnu Goru ... to je vec dr stvar

Zastrasujuce

Dok je svijeta i vijeka mentalno zdravi znaju da su cetnici bili saradnici okupatora,koji su svoj narod ubijali na najsvirepije nacine. Oni koji ih,danas, podrzavaju su na strani zla,a pritom su vjernici.Porfirija kad gledas,prepadnes se od njegovog pogleda.Nista duhovno iz njega ne zraci