16 °

max 16 ° / min 6 °

Subota

20.04.

16° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 8°

Utorak

23.04.

13° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Zvona, praporci i kritika moći suđenja

Autor: Antena M

  • viber

Mason

Lijepo sročeno no zalud nema se kome. Bojim se da mnozina koji ovo pročitaju a nisu vjerski fanatici slabo znaju o kome i čemu zboriš. Crkva brani drugima sve ono što i sama čini da bi imala monopol. A ako je crkva božija ne može biti niti srpska niti grčka. Ali je dobar pastir da skuplja brave.

Mason

*Crkva skuplja brave i muze im pare i kaže narodu trpite kad krepate ništa vam falit neće a svi popovi debeli masni i pokvareni (čast izuzecima) a sve poste i umjereni su u džipovima i zlatu. Najlakši posao pričati ono što ne znaš još neznavenijem narodu. Ima li pop žuljeve od rabote?

Laufer

@Mason Postoji Google pa se ljudi mogu obavijestiti o pojmovima koji su im eventualno nepoznati. Kad bi svako uložio djelić truda s kojim prati,šta ja znam, kladionicu da umjesto toga nešto nauči, popovi ne bi mogli manipulisati njime.

nikad_kraja

izgleda perverzno i nenormalno komentar o djeci đe je bliže bogu ili grobu ali je u osnovi to pravi pokazatelj namjere političke stranke srbije zvana SPC, nema skrupula a ni obraza...nema načina sem ih u potpunoati razotkriti..

Anon

Mene još više vređa i tekst ispod: "učite djecu pravovjerju". Zviči baš kao i ono što i jeste -sekta.