25 °

max 25 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

25° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

16° / 10°

Nedjelja

05.05.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Konkurs za bosanskog Dritana je otvoren

Izvor: Anadolija

Autor: Antena M

  • viber

@@@@

Zasto ti napadas i razotkrivas nasega Dritanika.Imas ti dovoljno problema u Bosni a ne da dovodis u nezgodnu situaciju Jelusicku Marovicku Konatara Djurovice i ostalu nasu bulumentu.Dritanga je juce dobila neko vaznu diplomu u Zenevi covjece.EEEEEEEEEEEEJ U ZENEVI!!!

Dunja

Licemjeri i otimaci demokratskih prava Hrvata u BiH koji su ih natjerali da se grupiraju oko jedne stranke da bi politicki prezivjeli sada govore takve gadosti i razbijaju drzavu po uzoru na Milosevica

Visnja

@Dunja kako ste naivni gospodjo i vjerujete odredjenim medijima . Prodjite kroz BiH pa ce te vidjeti koliko su bosanski hrvati ugrozeni . Sve soping centre , kladionice , razne firme su u vlasnistvu hrvata a imaju i naj vaznija ministarstva pod kontrolom . Jel to ugrozenost ili mozda moc .

Mare

I koje je razlika između bos. unitarista i velikosrpskog unitarista? Nikakva. Naime dok imamo velikosrpsku tvorevinu unutra BiH zvanu RS i njihovog predstavnika u predsjedništvu koji je za priključenje iste srbiji, retorika tzv hrvatskog predtavnika je samo antihrvatska i ništa drugo. Baš građanski.

Dare

@Mare Razlika je ocita svakom pametnom covjeku . U pitanju je draga STRAH od velikosrpske ideologije koju bi Dragan Covic provodio zajedno sa Dodikom jer bi imali vecinu u predsjednistvu . A kad je to Covic i hdz osudili napade na CG . Nikad jer je prijatelj sa AV i velikosrpsko-hrvatskom idejom .