21 °

max 23 ° / min 15 °

Četvrtak

09.05.

23° / 15°

Petak

10.05.

20° / 13°

Subota

11.05.

22° / 11°

Nedjelja

12.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

20° / 14°

Utorak

14.05.

21° / 13°

Srijeda

15.05.

17° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Prljavi plan ili pomjeranje granice gluposti!?

Autor: Portal Antena M

  • viber

Jovana

Konačno da Varheljiju i inima što nam drže lekcije neko da kaže istinu. O onima koji nažalosr vrše vlast ili kriminal ili je isto samo prezir i borba neprestana. Ljudi pakuju nam i pored nasih 80% podrške EU novu 1918. Zato svi na izbore a ako treba i gradjanski mirno ne dozvolimo boraniji naum.

Ljiljana

IZVANREDAN tekst! Bogato osvijetljen (a citalac ohrabren), poslednjom recenicom.

Gorčin

Što reći nakon briljantne Darkove analize naše otužne i trule sadašnjosti? Problem je, po meni, u tome što ovo ne dopire niže od onog sloja označenog s kojeficijentom 86. Ipak ću upotrijebiti riječi našeg najljućeg neprijatelja Pašića “ nema nam spasa, nećemo propanuti”

jovo

Sve je ovo tačno, ali i veoma očekivano. Srbija igra istu igru kao i 18-te, samo na drugi način, perfidniji i pokvarenije. Kupiti šibicare Europe koji danas odlučuj u o nama nije problem C G za KS

miloš

Ni Stevan Nemanja nije poništio državnost Duklje kad je pomorio. Prominio joj je ime u Zeta i vladao njome. Ali duh Crnogorski niko ne moze da uništi. Nesace ali robovati nece.

Milena

Sustina ove istinite price je zadnja recenica,zlo ne moze da pobijedi,to je prirodni zakon,zato zlotvori,okanite se zlocina nad sopstvenim domom,sto bi rekao narod ko drugome jamu kopa,dalje je u realizaciji.

Anthropos

"Odlazeći premijer"nas je, na početku, zbunio "demokratijom" sa klerofašistima? Dugo sam mislio da se radi o poremećenoj ličnosti (sociopat). Ali, poslije posljednjih događaja i izjava - plašim se da se radi o smišljenoj strategiji da se CG baci na koljena. "U Dritanovom ludilu ima odvise metoda"?

Toni

Odlična kolumna, predlažem da im tražite intervju (u što sumnjam da bi prihvati)pa da ih razbijte ko beba zvečku, mislim na Brata Abaza i ovu francusku exelenciju.

BiH1

...suverenitet hrabroj maloj zemlji koja mu je bila vjerni saveznik? Zašo samo evidentirati izdaje i nepravde koje se čine u nerazumljivom sinkronizitetu rusko-srbijanske i zapadne politike? Zar ne možemo shvatiti da su im interesi na Balkanu podudarni? Nama nije shvatljivo ali njima jeste.

pero

Gospodine Šukoviću,ovakva analiza je toliko jasna,toliko raskošna argumentima da jednostavno ne mogu vjerovati da neko glas može dati tehničkom ,na žalost,premijeru. Sve skenerski ,argumentovano tačno!!!!!

MR

Donošenje “šok” političkih odluka nije slučajano. Odlazeći AD koristi period tranzicije u portfoliju diplomatskog kora Kvinte. Novinarima preporučujem da zagrebu oko kontakta AD sa “Izraelcima”, te lobi klubom u US koji je dobio nalog da pored SRB ubaci u svoje djelovanje i AD. Faktura na MalogS.

Vrhovec

@MR Iznijeli ste insajderske podatke,ali za nas neupucenihe valjalo bi malo konkretnije.Utisak je da samo Dritan ima pravo da kazuje sto god misli da mu koristi,pa i lazi i blacenja ljudi,a njemu se odgovara uvijeno,kao da smo prpadnuti od tog sizoidnog sarlatana.Konkretno i bez postede...