15 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Velikani crnogorskog sporta - meridianbet

Velikani crnogorskog sporta - Mirko Vičević: Ponosim se onim što sam, vaterpolo je za našu porodicu stil života

Autor: Antena M

  • viber

gost

Zivio, veliki gospodine! Bio je sjajan igrac, sa Katarom cini veliku stvar za CG vaterpolo, vidi se da covjek na mjestu, misli su mu zrele i zdrave... Takvi nam trebaju, moramo ih kao drustvo maksimalno podrzati, moze nam biti samo bolje sa njima. Svaka cast, Vicevicu!

Kotoranin

Mirko prijatelju, Kotor se ponosi sa tobom, Crna Gora i najvaznije vaterpolo kao sport se ponosi sa tobom. Ovo nije samo pohvala gradu i drzavi ovo je putanja da svojim primjerom istaknes vaznost ovom sportu i svima koji se njime bave. Puno te pozdravlja Stari grad!!!

Bokelj

Mirko je legenda naseg sporta i prava je steta da jedqn ovakav vaterpolo znalac ne moze da vodi nas vaterpolo savez od anonimnih uhljeba koji svaki dan sve dublje srozavaju nas najtrofejniji sport

Vesna

Ja poznajem Mirkovu porodicu.Djed po majci bio (tada se zvalo) zubar, baka profesorica francuskog jezika, majka zavrsila dva fakulteta, jedan jako tezak, Arapski jezik i dugo godina bila direktorica Arhiva u Kotoru.Otac, gradjevinski inzenjer i uspjesni vaterpolo trener.Sada je i Mirkov sin krenuo ocevim stipama i uspjesni je vaterpolo igrac.

Crnogorka

Ne mogu da vjerujem da ima onih koji lupaju negativne lajkove? Valjda bi ovo trebalo da bide podstrek mladjim generacijama da znaju da mogu postic velike rezultatte bez obzira sto se dolazi iz malog grada i malog kluba!