15 °

max 19 ° / min 14 °

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

19° / 13°

Srijeda

08.05.

18° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Religija

Crkva Srbije devastirala saborni hram svih Rovčana

Autor: Antena M

  • viber

Oscar

ovaj nazovi sveštenik i genije, bijela crkva Srbije i njeni službenici ovo zaslužuje ekranizacija u domenu naučne fantastike. Pitaajte Centar za konzervaciju i arheologiju na Cetinju i njegovog direktora Željka Kalezića. ON JE JEDAN DIVAN INTELEKTUALAC i. znaće o čemu se radi...

Licina

Otimaci i uzurpatori imaju visu moc i rade sta oce a dje Drzave i pravila nema jer ih nikad niko kaznio nije niti smije. A hjeli bi u EU? Malo Morgen

Blaki

I me je tu država i zakon o zaštiti spomenika. U Ž A S.

Tajfun

Risto je doveo iz Srbije i Bosne na stotine ovako nepismenih,unapredio ih u popve i ovako odradjuju poslove po Crnoj Gori.Koliko treba da si neobrazovan i nepismen,da te ovakvi ubijede u njihovu ideologiju,ali uspijevaju i za sada im dobro ide.

Nikac od Rovinja

Ima li te ministarko kulture, Mašo Vlaović? Ima li te Zavode za zastitu spomenika kulture? Ima li vas, Rovcani, nedostojni nasljednici svojih predaka? Ima li vas, Crnogorci, nedostojni nasljednici naroda kojemu se citav svijet divio zbog duha slobode? Piiihhh na kakve smo grane spali!

JovoZ

Moraju dobro paziti da se ne polome niz one stepenice.

BijeliPavle

Rovčani ako Boga znate zaustavljajte ove uljeze jer nam sve uništiše. Ćerajte ove štetočine iz naših Rovaca.

Nedajmose

Vidim iz priloženih slika da je popovima najvažnija garaža i konak sa regips plafonima. Što je ovo braćo Rovčani, što nas zadesi od ovih tlačitelja koja nasrću na poštenu i malu crnu Goru. Ministarstva treba optužiti za ovaj užas koja rade u dosluhu sa okupatorskom crkvom.

posrbljavanje Rovčana

Nekad simbol otpora od srpskog okupatora. Danas srpske sluge.

pop

Dovoljan je jedan izrod u selu da dovede nekadašnje okupatore, popa i SPC u selo. Onda se pop i SPC ponašaju kao da im je selo ostavljeno u nasljedstvo.

Citatelj

Popovi SPC,kao sto je ovaj nepismeni, neobrazovani Joksimovic,nemaju veze sa Bogom. Sa vjerom imaju tako sto pomocu nje lazu, varaju, zavode i ponasaju se varvarski prema kulturnom dobru Crne Gore.Gdje ste Rovcani,nekad ponosito,junacko pleme?!Podviste rep i dozvoliste ovaj kulturni zlocin!

Lukosav

PITAJTE ONOG POSLANIKA BULATOVICA KOME SU SPALILI KUCE I UBILI SAPLEMENIKE SRPSKI ZANDARI ZA KOGA JE SVE CE VAM BIT JASNO DJE SU DIO MORACANA POSLE I GLEDAJU SRBIJU KAO MATICU A NE CRNU GORU ISTO KO POP RISTO MORACANIN NAZALOST.....