21 °

max 25 ° / min 18 °

Ponedjeljak

20.05.

25° / 18°

Utorak

21.05.

27° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 15°

Četvrtak

23.05.

22° / 14°

Petak

24.05.

23° / 14°

Subota

25.05.

24° / 15°

Nedjelja

26.05.

21° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Religija

Četnički parastos u Nikšiću episkopa Ostojića, prisustvovali opštinski čelnici i ambasador Rusije

Autor: Antena M

  • viber

Zoran Dragović

Sekta ostaje na svom kursu.

ForteMare

@Zoran Dragović / A da crkvi Srbije neće faliti novaca kao što nije u Vladi Krivokapića. Pa ujku će Milojko sipati koliko treba budite sigurni. Dje podješe silni milioni 2020. E sad, pazite spinovanje kod ovoga naroda ko je veći Srbin Jakov ili Milojko? I JEDAN I DRUGI. Nastradasmo što nikad!

haker

Ima li ova zemlja ikakve pravne zastite da Crkva Srbije ima pravo da sluzi parastos zlocincima i da za isto odgovara?! a cudite se Demokratama, a Momo Koprivica isao u Bg da doceka Šešelja iz Haga, ee ko misli da su oni gradjanska opcija grdno se prevario!

Mina

Pravo mjesto da Marko i ostala bulumenta namještaju sat.

Petar

"Sastanak u Divcima bio je sastanak pukovnika Mihailovića, vođe četničkih odreda, sa predstavnicima nemačkog Wehrmachta o prestanku neprijateljstva i zajedničkoj borbi protiv partizana. Sastanak je održan u najvećoj tajnosti u selu Divci kod Valjeva, 11. ili 13. novembra 1941. godine."= ZLOCINAC.

Petar

Jedna od tacki optuznice iz 1946: "Mihailović je uveo u primenu metodu ubijanja ljudi bez suda i ma kakvog ispitivanja krivice. Osude na smrt izricao je on, a to pravo bio je preneo i na svoje komandante korpusa, brigada, pa i bataljona. Osuđene na smrt je stavljao pod slovo „Z“."Bas je draza trandy

Ide vuk

U Crnoj Gori se igra četničko kolo! Đe su potomci partizana… ima li ih? Smrt fašizmu sloboda narodu!

Crnogorka 100%

@Ide vuk Ne znam sjećate li se kako su se obožavatelji lika i djela druga Tita devedesetih brzo prešaltali i stali uz tadašnji DPS, malo ih je bila za Reformske snage. A sve komunjare i ateisti, neki i učesnici u Drugom svjetskom ratu.

Crnogorac

Operation Halyard je podrazumijevala spasavanje oko 500 Američkih pilota. Potražite na google, youtube,... Mnoge stvari će vam biti jasnije.

Dvrsnik

@Crnogorac Ubili bi ih oni rado jer su se protiv njih borili da su imali petlju, no su igrali na obe strane kad završi rat. Petar iz Londona budući nesudjeni kralj ih je se obradovao: rekavši da se priključe partizanima. Prema tome četnici su izdajnici.

Foltica

Pozivajući se na “Halyard operation” poslije četri godine ratih zločina koji su četnici radili prvo po samoj Srbiji a onda Bosni i Crnoj Gori pa bježanija za Austriju je neznanje istorije “Crnogorče”. A onda Pavle Djurišić traži od pomoć Dr. Sekula Drljevića do se omrsi Austrije, bolje ćutati.

Crnogorac

@Foltica Ideologije nijesu u stanju da prihvate činjenice. Za sve njih postoji ista matrica: - ideja i ideali su važniji od svih ljudskih života. - postoji jedan vođa-idol biran iz ideo centrale. -bližnji (otac, brat, kum,...) koji misli neideološki je krvni neprijatelj i najbolje je da ga nema.

nenad_mne

@Crnogorac , da pošteno tražiš našao bi i podatak da su partizani spasili 2010 pilota, a četnici 382!!! Ljepše zvuči 500???

Crnogorac

@nenad_mne Nemam namjeru da umanjujem značaj partizana. Zaista nisam znao za taj podatak od 2010 spasenih US pilota od strane partizana. Ako je tako, to mi je drago. O podvizima partizana i o izdaji četnika smo naučeni a da i nismo to htjeli. Ali da li je to sve baš tako!?

Crnogorac

@nenad_mne Pošaljite neki naslov o tom spasavanju ali bez komunističkih izvora. Ako želite baš pošteno imate na yt: - Return to the Battlefields Halyard Mission Yugoslavia I dodatno: - Četnici-Američki igrani film iz 1943. godine Veoma ćete se iznenaditi.