18 °

max 21 ° / min 13 °

Petak

10.05.

21° / 13°

Subota

11.05.

22° / 11°

Nedjelja

12.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

20° / 14°

Utorak

14.05.

21° / 13°

Srijeda

15.05.

22° / 13°

Četvrtak

16.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Spajić: Isticanje simbola me ne interesuje, neka svako uz državnu zakači zastavu koju misli da treba

Autor: Antena M

  • viber

Simokliser

Polako CG ide prema ambisu .....ali zato vrlo sigurno

Onogošt

Predsjednik Skupštine ističe zastavu,nezna ni čiju.Predsjednika Vlade to ne interesuje.Žalosno je što svi vide da ga je strah da javno iznese svoje mišljenje.A to bar svako zna.Po Ustavu i zakonu u državne institucije samo simboli i zastava Crne Gore,ali to njenog Premijera ne interesuje.

mr

Interesuje tebe zastava i te kako, ali ti nemaš petlje da se suprostaviš A. Mandiću-četničkom vojvodi! Sama činjenica da si mu došao "na noge" i onako ponizno, odvratno i nimalo muški i čojski ga glasao, govori više od bilo čega!

Orlov krš

Ima nas koje isticanje simbola interesuje,ali to ne zavisi od tvoje volje,već se mora poštovati Ustav i zakoni države,a znamo što tamo piše! Privatno se može isticati i ovakva i onakva zastava,ali u državnim institucijama ne, premijeru!!!

Milena

A drzava te ne interesuje,sva pitanja koja te interesuju vezana su za drzavu Crnu Goru,to je neodvojivo,zato su ove tvoje izjave vise pokusaj da se ne zamjeris nikome,a to je nemoguce,vise odlucnosti i pogleda na svoju kucu.

Sanhs

Pa država se prvo po ZASTVI poznaje!Kad rejting budeš proverio-znaj sa OVIM je počelo!

Mila K

Zašto bi ga interesovalo kad bi morao da služi zakonima i Crnoj Gori. Ovako je sluga svemu osim ozbiljnosti i razvoju. Mnogo mnogo mnogo očekivano...

Marko

'Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje." Aristotel Ovo je bila duhovitost u pokušaju Tuzna je naša stvarnost.

Akova

Sramota je velika.Ko nas vodi.Pozivam sve partije koje vole ovu zemlju na veliki protest ispred skupštine. idemo svi,radnici,penzioneri,omladina svi zajedno.

Montenegrin

Blago nama. Cirkus od države napraviste. Nepoštovanje simbola je nepoštovanje države.

DON QUIJOTE

Zbog ovakve izjave je jasno zašto postoje škole u kojima se uči diplomstija. Ne možeš ti ni bilo ko drugi manipulisati zakonom o državnim obilježijima. Znači po tebi bi i kukasti krst bio prihvatljiv. Ne igraj se državnika g.Spajiću.Rezultst može biti bolno iznenađujući.

roki

Sutra ce i po skolama i bolnicama da visi kome se sta prohte. To vodi neizbezno u sukobe.Promisli malo Premijeru sta si rekao.

Crnogorac

Blago nama s tobom. Spajiću da išta znaš, nikada ovako nešto ni bi izjavio. Jadan ne bio, o čemu ti pričaš? Pročitaj Ustav, kad već ne znaš. Pored državne zastave NE SMIJE biti nijedna druga zastava u institucijama.Mandić može samo kući da drži zastavu druge države!!!