18 °

max 25 ° / min 17 °

Nedjelja

19.05.

25° / 17°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 17°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

20° / 15°

Četvrtak

23.05.

22° / 13°

Petak

24.05.

24° / 15°

Subota

25.05.

23° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Šta se dešavalo u PES-u, zbog kojih odluka je Milatović napustio partiju i hoće li i sa kim osnovati novu?

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M

  • viber

čitalac

Najbliže istini izgleda vijest koju je jutros objavio In4s da je "коначан окидач за Милатовићеву оставку била смјена Извршног одбора ПЕС-а из којег су у четвртак искључени Василије Чарапић, Дарко Драговић, Нађа Љиљанић, и замијењени са Спајићу лојалним људима".

Ante

Ma , ključno je pitanje - što s tim potezom - očekuju da će dobiti Vučić i Putin!?

Marina

@Ante Pa dobiće ono na čemu i rade iz petnih žila svih ovih godina ! PO SVAKU CIJENU SPRIJEČITI CG DA UĐE U EU !!! Nije li Vučićev biźin dobio naredbu u pravom trenutku? Zar nijesmo to prije nekoliko dana imali prilike i eksplicitno da čujemo od ambasadora Rusije u CG??

Darko

Vazno je odgovoriti na nekoliko pitanja medju kojima je koja je priroda susreta Spajica i Ibrahimovica sa nekim zvanicnicima eu i amerike prije nekoliko dana i ko iz sjenke pravi narednu vladu sa osloncem PES - BS - dio DPS.

Upucen

Pravi se Vlada bez DF u kojoj bi Demokrate bile ali kao visak ako pristanu. Ko ne ode sa Jakovom sa Spajicem je u kojem god oravcu da krene.

tole patkaš

Sigurna je jedna maksima: Zavadi pa vladaj. Za Crnu Goru to je vazda bila zakonitost. I jeftinije je zavadiš glavare pa gledaš kako se narod kolje. Ipak, ne treba griješiti dušu. Ovi vladari su igrali klikera na ulici, a onda su se popeli na prijesto.

Mojaš

Spali smo na to da čitamo o frakcijama PES-a?Da li će sada Spajićevo krilo,možda,pružiti ruku DPS-u? A suverenisti spavaju li spavaju i čekaju što?Misle da saopštenjima,konstatacijama i prijedlozima u pisanom obliku,da se vrate na vlast?

d v

@Mojaš Ako se ikad više vrate na vlast, koliko god da to bude obećavajuće za opstanak Crne Gore – neće biti časti u takvom povratku! No,imate li vi g dine da ponudite CG "građanima" neko vaše održivo i provodio rješenje izlaska iz luče tame i "CG bezpuća"?

Marina

“Da li se ovim potezom Jakov Milatović kandiduje za novog, a vrlo direktnog, saveznika politike vlasti Aleksandra Vučića?” DA LI SE ????? A ŠTO ? KAO DO SAD NIJE BIO,KAKAV SAVEZNIK, NEGO VUČIĆEV POTRČKO ,PA SE SAD TEK KANDIDUJE ???!!!

Marina

“Biće to teško vrijeme izazova za Spajića i njegov dio PES-a.Ali i za CG jer je očito da zatvaranja desetak poglavlja u junu ove godine,kako su obećali iz Bisela – neće biti.A time ni ubrzanog puta ka Evropi.“ UPRAVO SE U OVOM PASUSU ČITA RAZLOG NJEGOVE OSTAVKE! ISPRIJEČITI SE CG NA PUTU KA EU!

!!!

Kako god,sprema nam se veliko zlo.Opet svađe Momir-Milo.A ovo je sve urađeno da se zaustavi put CG u EU.Vidite li što Dritan radi zadnjih dana?I on je uključen i znao je da će Milatović izaći.A ako mu Spajić otme službe svi su oni gotovi.Dolazi Dodik.Zbog čega.Jasno je.

Mila K

Jel ono Bečić u Vladi misli da ima ovaj privilegovani status, "najprviji zamjenik predsjednika"? Koja je panika u glavama kmerića da im ni graja Dritana štetočine ne može pomoći... Hahaha

jovan

Ovo je dobro. Najzad će se otvorit karte. Da vidimo, ko je za evropsku a ko za srbo-rusku Crnu Goru. DF-aši u tuđim odo rama, moraće da se do gola svu ku, pa preobuku. Uzalud vam sve, CRNA GORA JE VJEČNA!

Nikola

SPAJIĆ je bio ucenjen od Mandića za izbor DIREKTORA EPCG Da nijesu izabrali Đukanović izašli bi iz koalicije i oborili vladu Mandić je alfa i omega za ovu đečurliju kojoj je važan samo položaj a ne i odlulivanje Važna je fotelja a ne obraz i interes države i građana