21 °

max 23 ° / min 15 °

Četvrtak

09.05.

23° / 15°

Petak

10.05.

20° / 13°

Subota

11.05.

22° / 11°

Nedjelja

12.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

20° / 14°

Utorak

14.05.

21° / 13°

Srijeda

15.05.

17° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pješčani sat

Koča Popović: Hasta siempre, Comandante

Izvor: Antena M

Autor: Antena M

  • viber

Doctor Gachet

Kod njega je sve bilo nestvarno. Nedokucivo za vecinu Srba, bar u 20.om vijeku. O njemu treba da se snimaju filmovi. Legendarni komandant, nadrealista, diplomata...

nino

Srbija snima filmove o kafannskim pjevačima , o četnofašistima, a zaboravlja slavnog komandanta, diplomatu, eruditu. To je današnja Srbija, koja se divi ratnim zločincima.

Pivljanin

Uz puno uvažavanje lika i djela Koče Popovića moram da naglasim uvaženim čitaocima da njegov ne slavni postupak prilikom proboja na Sutjesci ne smijemo zaboraviti ,to mu drug Tito nikada nije oprostio i zaboravio a najveći dokaz je da je za glavnog komandanta beogracke operacije postavio generala Dapčevića a ne Popovića .

Hana

@Pivljanin pogrešno si informisan,nemoj da pišeš neistinu

Backovic E.

@Pivljanin Ne Pivljanine, njegovo postupanje, ali i postupanje Danila Lekica, omogucilo je vrhovnom stabu da se izvuce iz obruca. Dakle upravo suprotno!!!

nekjevječna

od antene m očekujem da se posveti crnogorskim junacima,njihovoj borbi,stradanju i da djeluje edukativno na mlade naraštaje jer su očigledno zaboravili ko su i od koga su.sve je manje crnogoraca u crnoj gori i u okruženju i za ozbiljne ljude to je poodavno trebao biti alarm za uzbunu.

Drago

Život Koče Popović je bio na svetloj strani istorije ovih prostora ... veliki čovek , obrazovan čovek , vanredno hrabar čovek koji je bio deo kulturne elite evropskih država ali i deo naroda iz koga je potekao ... progresivan političar i slavni komandant , SLAVNE OSLOBODILAČKE PRVE PROLETERSKE .