19 °

max 25 ° / min 15 °

Subota

18.05.

25° / 15°

Nedjelja

19.05.

25° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 17°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 15°

Četvrtak

23.05.

23° / 14°

Petak

24.05.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Katnić pred Višim sudom: Damjanović potvrdio da je za Belivuka i Miljkovića vođena međunarodna akcija

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M

  • viber

Katunjanin

Kao sto se i vec znalo od ranije Katnic ima sve dokaze i relevantne svjedoke da je nevin uhapsen ,a sad znamo i da mu je tuzilac Soskic napakovao hapsenje. A udio Novovica brzo cemo saznat. Milo ,svaka ti je Njegoseva :" Ne likujte na tudjijem lisicama jer...." Budite se Crnogorci ,vakat je !!!!

Bajo

Sad kad je sve jasno i kad je sve razjasnjeno miskim da neka nasa organizacija treba da tuži - tužioca. jer poslije dojaza koji su izasli ,bicigledno je da je sve namjestaljka. To smo navavo znali. A sad su tu i dokazi.

pravni_laik

Kako je moguće da tužilac iznese ovako bolesnu pretpostavku " da bi se, u slučaju da se brani sa slobode, on (Katnić) odrekao uže porodice i okrenuo pomoći koju bi mu pružili kriminalci?!" Otkud pravo tužiocu da pravi ovakve pretpostavke i zalazi u polje u koje ne smije? Šta nam to govori?

nenad_mne

Luda kuća, ma smo je, debelo, zaslužili! Institucije pod uticajem politike,bilo direktno, bilo uz pomoć "objektivnih" medija, koji pare dobijaju izvana, a zna se od koga! Protest je pritisak na tužilaštvo, a litije su odraz demokratije? Đe li su se ovi školovali, BIA, KGB, Štazi....?

Tara

Pravi revansizam..G-din Katnic..je profesionalac..koji je radio u interesu CG..ovo hapsenje je narucio pucista Mandic..i DF-ovci-antidrzavnici.. Glavnog specijalca da uhapse..koji je sudio Mandicu..za terorizam..je politicki cin.. Katnic-Cadjenovic-Lazovic-Veljovic..su uhapseni..zato sto znaju puno

Orlov krš

Ovoj državi i njenom evropskom,građanskom,crnogorskom putu su hitno potrebni masovni protesti! To je jedini način da se ovom haosu i bezakonju pokuša stati na kraj,jer na vlasti su rušitelji i Ustava i zakona! Niko nam neće pomoċi,ako se sami ne branimo od ove pošasti koja nas je snašla!