14 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Adžić: Nijednom nijesmo demantovali Radunovića, bilo je više poziva

Društvo

Tag Video
Comments 6

Adžić: Nijednom nijesmo demantovali Radunovića, bilo je više poziva

Autor: Antena M

  • Viber

Izjava Aleksandra Radunovića Popaja, u vezi sa prvim pozivom policiji na Cetinju, ne demantuje mene, kazao je ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić, odgovarajući na pitanja novinara. 

"Izava ne demantuje mene niti sam ja ijednom saopštio u koliko je bio poziv građanina koji je prvi obavijestio policiju da se na Cetinju dešava neka situacija koja podrazumijeva upotrebu vatrenog oružja...

Nije ni Uprava policije u svom saopštenju izričito potencirala u koliko je sati. Ono što je stav policije, je da se vremenski period na registrofonu i na telefonu građanina ne poklapaju.

Ono što oni i dalje tvrde, ali dok se ne sprovede istraga, dok se ne utvrde sve činjenice mi ne možemo znati. Znate da je unutrašnja kontrola preuzela svoj dio posla, da je formirana komisija koja će preispitivati sve u odnosu na okolnosti koje su se desile tog dana, Direktorat za nadzor je preduzeo svoje aktivnosti u procesu ispitivanja svih činjenica, tako da tek nakon kompletne slike i izjava svih možemo imati precizne informacije", kazao je Adžić. 

On je kazao da nijednom nijesu demantovali Aleksandra Radunovića, koji je prvi poziv policiji uputio u 15:22. 

"Ono što je rečeno je da se samo vremenski ne poklapa satelitski vrijeme na registrofonu i na telefonu građanina. Svi pozivi su snimljeni, danas sam bio u OB Cetinje da bih preslušao pozive, bilo je više poziva, nije bio samo jedan, građanin Radunović koji je prvi obavijestio policiju ali i mnogo drugih građana je u istom periodu zvalo kol centar", kazao je Adžić.

Službenici su, onako kako je meni saopšteno, prvog trena po dobijanju poziva reagovali i uputili patrolu na lice mjesta, dodao je. 

Ako je bilo i jednog jedinog propusta neko će snositi odgovornost i javnost će biti upoznata, poručio je Adžić. 

Komentari (6)

POŠALJI KOMENTAR

Jelena

Radja , rdju radja , ne skrnavi duše male koje su sa svojom majkom posle na vječni počinak, ponesite komplet vlada ostavku , ako imate imalo obraza a nemate ga. Sramoto što te Cetinje izrodi.

Vule

Dal je ovo moguće? Gdje je ovaj momak rastao, ko je njega vaspitavao? O čemu on priča? Užas! Može da izgine sva Crna Gora, što je to njega briga, on ne da fotelju!

@@@@

NASTELUJTE TAJ KORNJOKOMUNIKATOR DJAVO GA SLOMIO!!!KAD SLUSAM VASA OBJASNJENJA JE SE DOSTA PUTA ZAPITAM JESAM LI LUD ILI VI NE ZNATE STO PRICATE