15 °

max 23 ° / min 12 °

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

22° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

18° / 11°

Subota

04.05.

18° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Opština Bar raspisala Javni poziv privrednim društvima i preduzetnicima da se uključe u program Evropske omladinske kartice

Društvo

Comments 0

Opština Bar raspisala Javni poziv privrednim društvima i preduzetnicima da se uključe u program Evropske omladinske kartice

Autor: Antena M

  • Viber

Opština Bar raspisala je Javni poziv privrednim društvima i preduzetnicima da se uključe u program Evropske omladinske kartice.

Evropska omladinska kartica (EYCA) je jedina zvanična i besplatna benefit kartica za djecu i mlade uzrasta 13-29 godina, podržana od strane Ministarstva sporta i mladih, koja od 2018. godine doprinosi boljim uslovima života mladih na način što im kroz finansijsku uštedu omogućava povećanu dostupnost širokoj paleti proizvoda i usluga.

U tom smislu, EYCA kartica podržava mobilnosti i informisanje djece i mladih, umrežavanje sa vršnjacima na lokalnom, nacionalnom i evropskom nivou, digitalnu pismenost, kao i smanjenje nezaposlenosti mladih.

Iz Opštine Bar pozivaju privredne subjekte iz Bara da uzmu učešće u programu Evropske omladinske kartice (EYCA) na način što bi obezbijedili popuste na svoje proizvode i usluge korisnicima ove kartice i time pokazali društvenu brigu o djeci i mladima, ali i stekli značajne reference društveno odgovornih kompanija u širokoj partnerskoj mreži renomiranih evropskih i svjetskih brendova.

Implementacija ovog društveno odgovornog projekta se realizuje u partnerstvu NVO “Centar za omladinsku edukaciju“  i Ministarstva sporta i mladih kroz korišćenje preko 250 popusta omogućenih od strane privrednih subjekata u našoj državi i preko 30 hiljada u čitavoj Evropi.

“Privredna društva i preduzetnici kroz projekat dobijaju priliku da obezbjeđivanjem popusta budu dio programa koji je prepoznat kao najkorišćeniji i najpopularniji omladinski program u Crnoj Gori”, navodi opština

Opština Bar je, dodaju u saopštenju, partner u projektu Evropske omladinske kartice na lokalnom nivou, sa pravom distribucije lokalne EYCA kartice, brendirane logotipom Opštine i ilustracijom koja simbolizuje grad.

Prijave za učešće u program podnose se elektronskim putem na email [email protected].

Javni poziv za prijavu privrednicima da se uključe u program EYCA kartice otvoren je 30 dana od dana objavljivanja, odnosno do 4.3.2024. godine i objavljuje se na web sajtu Opštine Bar www.bar.me.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR