14 °

max 24 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

18° / 9°

Nedjelja

05.05.

20° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vuković: Degutantno je tužiti one koji su pomagali u katastrofalnom zemljotresu

Društvo

Comments 1

Vuković: Degutantno je tužiti one koji su pomagali u katastrofalnom zemljotresu

Autor: Antena M

  • Viber

Potpredsjednik Demokratske partije socijalista i bivši gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković komentarisao je na Tviteru to što su gradonačelnica Podgorice Olivera Injac i sekretarka za lokalnu samoupravu i saradnju sa civilnim društvom Glavnog grada Slađana Anđušić podnijele prijavu SDT-u protiv Gorana Jankovića. 

"Tokom protekle tri godine imali smo priliku da čujemo i vidimo puno toga što, prosto, ostavlja bez teksta.

No, ideja da se tuže oni koji su, prije ravno godinu dana, na poziv naših turskih prijatelja, pritekli u pomoć pogođenima u katastrofalnom zemljotresu (u kom je stradalo više od 60.000 ljudi), oni koji su rizikovali sopstvene živote u pokušaju da, iz ruševina koje je prirodna katastrofa ostavila za sobom, izvuku preživjele, oni koji su za sva vremena osvetlali obraz Crne Gore pred čitavim svijetom, naprosto je degutantno", naveo je Vuković.

Navodi da je on, kao tadašnji gradonačelnik Podgorice, bio i ostao ponosan na pripadnike naše Službe zaštite i spašavanja.

"Kao i na hrabre Nikšićane koji su takođe bili dio spasilačke misije i sve druge koji su bili najbolji kada je bilo najteže. Čast i bruka žive dovijeka", poručio je Vuković. 

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Orlov krš

Što je sa krivičnim prijavama protiv gospođe Injac zbog raznih zloupotreba i kršenja zakona za vrijeme ministrovanja!? Vrijeme je da se time pozabavi SDT,a ne da se tuže oni koji su pritekli u pomoć ljudima u nevolji,pokazali svoje humano lice i CG učinili ponosnom!