15 °

max 23 ° / min 12 °

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

22° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

18° / 11°

Subota

04.05.

18° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
UP potvrdila pisanje Antene M: Radnik Vodovoda prijavio da ga je pomoćnik direktora više puta šakama udario u glavu, obaviješteno ODT

Hronika

Comments 7

UP potvrdila pisanje Antene M: Radnik Vodovoda prijavio da ga je pomoćnik direktora više puta šakama udario u glavu, obaviješteno ODT

Autor: Antena M

  • Viber

Uprava policije oglasila se saopštenjem povodom incidenta u nikšićkom Vodovodu. 

"Dežurna služba Odjeljenja bezbjednosti Nikšić je 6. februara u 17.15h obaviještena od strane zaposlenog u Hitnoj službi Medicinskog centra u Nikšiću da se u njihovim prostorijama nalazi lice koje ima povrede zadobijene nasilnim putem.

U Medicinski centar su upućeni policijski službenici koji su tamo zatekli pomenuto oštećeno lice kojem je ukazivana ljekarska pomoć, a nakon čega je doveden u službene prostorije Odjeljenja bezbjednosti Nikšić", navodi se u saopštenju Uprave policije. 

Sa njim je, kako navode, obavljen razgovor o čemu je sačinjen zapisnik o obavještenju prikupljenom od građanina.

"Tom prilikom je ovo lice prijavilo da ga je u krugu preduzeća Vodovod i kanalizacija Nikšić, gdje je zaposlen, fizički napao pomoćnik direktora ovog preduzeća, S.K. na način što mu je zadao više udaraca zatvorenim šakama u predjelu glave.

Policija je preduzela aktivnosti iz svoje nadležnosti u odnosu na ovu prijavu, te u službene prostorije pozvala lice S.K. (55) i od njega je prikupljeno obavještenje na zapisnik.

O navedenom događaju policijski službenici su obavijestili državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću, koji će pravno kvalifikovati događaj nakon uvida u spise predmeta i dodatno prikupljenih obavještenja", dodaju u saopštenju. 

Komentari (7)

POŠALJI KOMENTAR

Anika

@Zvonce Ima li ko da mu uzvrati, mislim fizički?.

Mirko

Svetosavci vole šakama da riješavaju sukobe tako su ih popovi crkve Srbije učili. Jad, nego tražio je naaarod tako pa sad gledajte i sakrijte se u mišiju rupu da ne dobijete koji šaku u vugla.

Mila K

Jel to df sprovodi Bibliju na nemanjićki nereligiozni način, nasiljem i nemoralom?