13 °

max 24 ° / min 13 °

Ponedjeljak

29.04.

24° / 13°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

18° / 9°

Nedjelja

05.05.

20° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Novi korak za Crnu Goru: Stiže prva Bitcoin konferencija!

Ekonomija

Tag Gallery
Comments 0

Novi korak za Crnu Goru: Stiže prva Bitcoin konferencija!

Izvor: Sponzorisano

Autor: Antena M

  • Viber

NVO Bitcoin mreža Crne Gore sa zadovoljstvom najavljuje prvu Bitcoin konferenciju u Crnoj Gori, pod nazivom B^3 - Bitcoin, Beer, BBQ.

Ova tematska konferencija stiže kao rezultat rastućeg interesovanja lokalne javnosti za Bitcoin ekosistemom, kao i želje lokalnih Bitcoin entuzijasta i stručnjaka za promocijom Bitcoin tehnologije.

B^3 nudi jedinstvenu priliku učesnicima da urone u svijet Bitcoin-a kroz bogat program koji uključuje panel diskusije eksperata, predavanja i interaktivnu radionicu.

Konferencija je koncipirana tako da odgovara kako početnicima koji se tek upoznaju sa svijetom Bitcoina, tako i iskusnim Bitcoinerima koji žele dublji uvid u najnovije trendove.

Učešće na konferenciji je besplatno, čime se na pravi način odražava inkluzivni duh Bitcoin zajednice. Učesnici će takođe imati priliku da se upoznaju i sa Lightning plaćanjem - revolucionarnim načinom za brza, jeftina i pristupačna Bitcoin plaćanja.

Organizatorima konferencije je čast što će kao ključnog govornika ugostiti Samson Maua, istaknutu ličnost u Bitcoin svijetu i izvršnog direktora JAN3 - tehnološka kompanija fokusirana na proširenje pristupa Bitcoin-u i finansijskoj slobodi širom svijeta.

Učešće g. Maua nagovještava važnost događaja i kvalitet diskusija koje učesnici mogu očekivati.

Pored edukativnih sadržaja i prilika za upoznavanje sa istomišljenicima, B^3 nakon konferencijskog dijela programa organizuje druženje uz piće i roštilj u okolini Podgorice.

“Naš cilj je da istaknemo enormni potencijal Bitcoina, kao i da proslavimo zajednicu koja stoji iza njega, okupljajući se oko ideja finansijske nezavisnosti i tehnološkog napretka. Učesnici konferencije će imati priliku da slušaju prezentacije i radionice na teme: Šta je Bitcoin? Kako ga kupiti i čuvati u Crnoj Gori? Zašto je važno da razlikujemo Bitcoin od kriptovaluta? Kako funkcionišu Bitcoin plaćanja, itd.”, kazao je Nikola Grbović, osnivač Bitcoin Mreže Crne Gore.

U znak podsticanja kontinuiranog rasta Bitcoin zajednice, učesnici konferencije će imati priliku da kroz nagradnu igru osvoje besplatne ulaznice za renomiranu konferenciju BTCPrag 2024. 

Registracije su trenutno otvorene, sa ograničenim brojem mjesta. Ohrabruju se svi zainteresovani da osiguraju svoje prisustvo na vrijeme kako ne bi propustili ovu jedinstvenu priliku za upoznavanje sa Bitcoin svijetom i dobro druženje u srcu Crne Gore.

Za dodatne detalje i registraciju, molimo vas da posjetite zvaničnu Meetup stranicu događaja.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR