17 °

max 19 ° / min 7 °

Ponedjeljak

30.03.

19° / 7°

Utorak

31.03.

15° / 8°

Srijeda

01.04.

7° / 3°

Četvrtak

02.04.

11° / 2°

Petak

03.04.

14° / 4°

Subota

04.04.

15° / 8°

Nedjelja

05.04.

19° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Žene ubijenih škaljaraca tvrde da se ničega ne sjećaju

Hronika

Comments 0

Izvor: Blic.rs

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

Žene ubijenih škaljaraca tvrde da se ničega ne sjećaju

Odbile da daju izjavu policiji.

Supruge ubijenog Igora Dedovića i Stevana Stamatovića rekle su policiji da ne znaju ko bi mogao da stoji iza njihovog ubistva koje se odigralo u restoranu u Atini, a takođe su tvrdile da ne znaju ni gdje su njihovi muževi boravili u Grčkoj.

Navodno, ničega što se sinoć događalo se ne sjećaju.

Dvije žene od kojih je jedna ranjena u pucnjavi u nedjelju popodne, kada su Igor Dedović i Stevan Stamatović hladnokrvno ubijeni, policiji nijesu pružile nikakve informacije o samom napadu, ali i životu koji su Dedović i Stamatović vodili prije pucnjave.
 
Prema pisanju grčkog "Alfapresa", rekle su da su u Grčku došle u posjetu, kako bi provele praznike sa porodicom. Međutim, policajcima su rekle da ne sjećaju gdje borave, a da su došle taksijem.

Jedna od dvije žene (grčki mediji nijesu objavili o kojoj je riječ) kazala je da zna da je njen muž bjegunac, ali su obje rekle da su im profesionalne aktivnosti muževa, kao i njihovo učešće u kriminalnim poslovima, potpuna nepoznanica.

Policajci su, piše isti portal, pronašli kreditne kartice žrtava, kao i brojne ključeve i novčanice od 500 eura.

Podsjetimo, u sinoćnoj pucnjavi u restoranu u Atini nepoznati, maskirani napadači ušetali su u restoran u kom su Dedović i Stamatović sjedjeli sa porodicama. Hladnokrvno su u njih ispalili 20 hitaca i pobjegli. Čitava akcija opisana je kao brza u trajanju od tridesetak sekundi, a u pucnjavi je ranjena i supruga jednog od kriminalca, koja je kao i žrtve napada odmah prevezena u bolnicu.

Nemiloj sceni svjedočila su i njihova djeca, a grčki mediji su jutros prenijeli da se jedno od njih i dalje nalazi u bolnici pod nadzorom psihologa i psihijatra zbog velikog šoka koje je pretrpjelo. Sigurnosne kamere snimile su napadača, ali su grčki mediji preijneli ono što je snimcima zabilježeno vjerovatno neće biti od velike pomoći istražiteljima.
 
Zasad je poznato da je u pucnjavi učestvovalo najmanje četiri osobe koje su se sa lica mjesta odvezle džipom i za kojima se intenzivno traga. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR