Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bečić u Pljevljima: Koordinirana akcija opozicije daje rezultate

Politika

Comments 0

Bečić u Pljevljima: Koordinirana akcija opozicije daje rezultate

  • Viber
Predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić i generalni sekretar Boris Bogdanović održali su sastanak sa novim članovima opštinske organizacije Demokrata u Pljevljima.
Predsjednik je nove pljevaljske Demokrate upoznao sa aktuelnom političkom situacijom u Crnoj Gori, saopšteno je iz te partije. 
 
Obavijestio ih je da sondaže koje sprovode različite istraživačke agencije jasno govore da snaga Demokratske Crne Gore u poslednjem periodu rapidno raste i da je to osobito slučaj u Pljevljima, opštini u kojoj je Demokratska Crna Gora i na parlamentarnim izborima postigla rezultat vrijedan divljenja.
 
"Bečić  je sa pljevaljskim članstvom podijelio i radost zbog činjenice da je opozicija u Budvi i Kotoru preuzela vlast od Demokratske partije socijalista i ponos zbog izbora gradonačelnika iz redova Demokratske Crne Gore, koji već konkretnim potezima pred građanstvom tih opština i sveukupnom crnogorskom javnošću opravdavaju povjerenje koje su im građani ukazali. 
 
Članovi Demokrata u Pljevljima upoznati su i sa razlozima za bojkot nikšićkih izbora, kao i sa činjenicom da koordinirana akcija 39 poslanika daje rezultate na koje DPS ne uspijeva da nađe adekvatan odgovor", navodi se u saopštenju. 
 
Novi članovi Demokratske Crne Gore upoznati su i sa aktivnošću Pravnog tima Demokrata koji je u roku za predaju žalbe na rješenja centara za socijalni rad izradio više stotina žalbi za majke sa troje i više djece, a putem dnevnih novina „Dan“ i „Vijesti“ majkama podijelio 25.000 žalbi na neustavna rješenja centara za socijalni rad.
 
Na sastanku je, takođe, pripremljena izborna i komunikaciona strategija Demokrata za pljevaljsku opštinu.
 
 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR