9 °

max 13 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

13° / 8°

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 7°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

21° / 7°

Srijeda

24.04.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Propada li inicijativa o smjeni Danijele Đurović?

Politika

Comments 2

Propada li inicijativa o smjeni Danijele Đurović?

Autor: Antena M

  • Viber

Na prijedlog 20 poslanika DF-a, 10 Demokrata i Demosa, i po jednog Prave i Ujedinjene Crne Gore, 2. septembra počela je vanredna sjednica sa jednom tačkom dnevnog reda, inicijativa za razrješenje predsjednice parlamenta Danijele Đurović. 

Odmah na početku sjednice, na inicijativu DF-a određena je pauza i sjednica nije nastavljena, a njen nastavak je neizvjestan. 

Iz DPS-a je Anteni M nezvanično saopšteno da na Kolegijumu nijesu dobili konkretan odgovor o nastavku sjednice, te da sve zavisi od onih koji su podnijeli inicijativu za razrješenje Đurović.

„Nismo dobili neki konkretan odgovor sa Kolegijuma u smislu datuma nastavka i da li će ga biti. Ako ne bude nastavka do 30. septembra znači da inicijativa propada i da se može pokrenuti ponovo jedino na redovnom zasijedanju“, rekao je Anteni M izvor iz DPS-a. 

I poslanica SDP-a Draginja Vuksanović-Stanković nam je saopštila da sjednica parlamenta mora biti završena do kraja vanrednog zasijedanja.

„Bolje da pitate ove iz DF šta će da urade. Suština priče je da ta sjednica parlamenta mora biti završena do kraja vanrednog zasijedanja, znači do kraja ovog mjeseca. Ukoliko se ne završi onda se rasprava neće ni održati što podrazumijeva da su predlagači odustali od inicijative“, rekla je Vuksanović-Stanković.

Podsjetimo, poslanik Socijaldemokrata, Boris Mugoša je ranije kazao da je prošlo više od 20 dana od pauze i to je nešto što se nije ranije dešavalo u praksi, posebno kada je riječ o vanrednim zasijedanjima.

I on je kazao da se ta sjednica mora završiti do isteka septembra, znači zaključno sa 30. septembrom jer sve preko toga prelazi u zonu redovnih zasijedanja i onda ne bi mogli da raspravljaju o toj tački dnevnog reda.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Mira

Oni su super lijepkom za fotelje izgleda zalijepljeni! Lazov Abazovic je spreman izgleda i da ubija ali fotelju neda! O drazinom frontu je suvisan svaki komentar, cekamo da ponovo budu uhapseni, a morat ce!

Ozana

Kao da oni znaju sta uopste hoce. Neznaveni, djetinjasti i samo su im fotelje bitne.