16 °

max 24 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

18° / 9°

Nedjelja

05.05.

20° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ivanović: Ne komentarišem nebuloze Čedomira Antića

Politika

Comments 4

Ivanović: Ne komentarišem nebuloze Čedomira Antića

Autor: Antena M

  • Viber

Ministar vanjskih poslova Filip Ivanović odgovarao je danas na pitanja novinara nakon konferencije za medije sa mađarskim kolegom. 

Na pitanje Antene M kako komentariše stav Čedomira Antića koji je rekao da bi u CG trebalo oformiti Republiku Srpsku sa sjedištem u Nikšiću odgovorio je:

"Ne komentarisem takve nebuloze".

Podsjetimo, profesor Univerziteta u Beogradu Čedomir Antić u gostovanju u izvjesnom "Rubikon" podkastu izjavio je da se treba boriti za nezavisnost bh. entiteta Republike Srpske, ali, stvoriti i još jednu - sa sjedištem u Nikšiću!

"Treba se boriti za konstitutivnost Srba u Crnoj Gori, ako to ne može, može i tamo da se stvori Republika Srpska sa sjedištem u Nikšiću. Na tome treba raditi, treba sto godina pripremati, ne o tome govoriti pet godina", kazao je nedavno Antić.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

Jovo

Ćutanje znači odobravanje - to se uči još u gimnaziji! Tako su Babić i Martić po nalogu Miloševića započeli SAO-izaciju RH, odnosno rat - sjećate se - zar ne!? Dakle, sve je isto, samo je umjesto Miloševića Vučić, a umjesto JNA je SPC (više nego 90-ih) !!!

miki

A gdje je protestna nota za takve budalaštine po nalogu Vučića i njegove bratije iz SR-Dodikove i Andrije Mandića kao pretsjednika Skupštine CG koji je potkupljeni izdajnik bio i ostao Crne Gore. CPC klerofašistička sekta ogrezla u kriminalu. zadnja je ura Crnogorski građani kojima je CG jedina domovina.

Volim te zeleno

Da, vi to ne komentarišete, nego ispod radara radite na tome, zajedno sa SPC! Tako ste svi prikačili grb na revere, ali samo grb, ne državnu zastavu, jer je vaš grb sa trobojke! Spuštasmo se mi na vaše uže!