15 °

max 23 ° / min 12 °

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

22° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

18° / 11°

Subota

04.05.

18° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Spajić: Pravi stav Crne Gore o članstvu Kosova u SE vidjećete uskoro

Izvor: Dragan Tomašević foto/Antena M

Politika

Comments 3

Spajić: Pravi stav Crne Gore o članstvu Kosova u SE vidjećete uskoro

Autor: Antena M

  • Viber

Premijer Miljko Spajić danas je komentarisao to što je poslanica Demokratske narodne partije Maja Vukićević glasala protiv članstva Kosova u Savjetu Evrope na sjednici Komiteta za politička pitanja SE.

"Mislim da je to bilo tajno glasanje i da to nije bilo čak ni glasanje, nego je bila rasprava na tu temu. Pravo glasanje će se desiti u aprilu, kada ćemo imati plenarnu sjednicu i kada ćemo imati ministarski savjet, kada ćete moći da vidite zvaničan stav države Crne Gore", kazao je odgovarajući na pitanja novinara. 

Glasanje Vukićević, podsjetimo, izazvalo je brojne reakcije. 

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Pravda

Džaba ti je Spajke sad objašnjavati Maja je glasala i pokazala da vlast u CG vode četnici. Blago nama s njima EU gledati nećemo.

ljeposava

Spajicu bilo je glasanje za pozivanje Kosova u Savjet Evrope.Zna se da je predstavnik Crne Gore glasala protiv.Kako će se to “oprati”na sledećem glasanju o prijemu Kosova ako takvi budu dobili mogućnost da stanu protiv zvanicne politike Crne Gore?Koji je ,zapravo ,stav Crne Gore sada kad Mandić komanduje i sprovodi “druge puteve”do cilja?

Epcg

Slaba je to satisfakcija, predstava za nacionalne Crnogorce da lakše progutaju gubitak svakog suvereniteta, da im se čini da ima CG neke sopstvene volje. Upropastili ste građansku državu i budućnost. A narodu CG: ako vam je dobro, onda ništa.