15 °

max 23 ° / min 12 °

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

22° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

18° / 11°

Subota

04.05.

18° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Dan zaljubljenih u Portonovom, čarobna zima na moru

Razonoda

Comments 0

Dan zaljubljenih u Portonovom, čarobna zima na moru

Izvor: Sponzorisano

Autor: Antena M

  • Viber

Februar je poznat i kao mjesec ljubavi i idealna je prilika da provedete vrijeme sa voljenom osobom. Bilo da planirate vikend odmor, romatičnu večeru ili su vam potrebne ideje za poklon za voljenu osobu, u Portonovom imate odličan izbor.

Do kraja februara možete uživati u posebnoj ponudi za boravak u luksuznim jednosobnim rezidencijama uz divna iznenađenja. Za goste su pripremili besplatnu 30-minutnu masažu, doručak na bazi švedskog stola, besplatan pristup modernoj teretani i osigurano vlastito parking mjesto. Sve usluge uključene su u početnu cijenu od samo 176 eura za noćenje za dvije osobe i obećavaju izuzetan odmor pun udobnosti, wellnessa i ukusnih iznenađenja.

Ako vam vam je potrebna ideja za poklon, u Portonovom biste mogli pronaći baš ono što vam je potrebno.

Butik MC2 Saint Barth Tenero Fashion je pripremio posebnu ponudu povodom Dana zaljubljenih, te ćete na cjelokupan asortiman brenda MC2 Saint Barth 13. i 14. februara imati -15% popusta.

Tyche u ponudi ima veliki izbor grčkih brendova koji su prvi put objedinjeni na jednom mjestu, a trenutno nude popust na cijeli asortiman od -20% do -60%.

Salon Look by Violeta je pripremio posebne ponude pažljivo osmišljene da osvježe izgled i pruže iskustvo ekskluzivne njege svima koji se za to odluče. Dobro poznati keratin i Hydra Wella tretmani će tako sada biti na popustu od 10%, browlift tretmane je moguće uraditi po cijeni od 50 eura, a lash extension za 35 eura.

Portonovi restorani takođe imaju raznoliku ponudu koja će trajati cijeloga mjeseca koji je u znaku ljubavi, ali i Praznika mimoze.

Restoran NOA je pripremio poseban meni od četiri ganga koji će biti dostupan 14. februara tokom cijelog dana po cijeni od 30 eura po osobi. Meni uključuje predjela za dijeljenje (dva ganga), glavno jelo i desert.

U restoranima Sabia (14. februar) i Tapasake (16. februar) u One&Only Portonovi hotelu, takođe će biti organizovane posebne večere povodom Dana zaljubljenih. Uz muziku uživo i posebno kreirane menije sve goste očekuju posebni pokloni. Cijena večere je 150 eura po paru.

Od 12. do 18. februara u restoranu Maison du Monde se obilježava nedjelja ljubavi. Večera za dvije osobe (šatobrijan) i dvije čaše crvenog vina će tokom nedjelje biti u ponudi po cijeni od 44 eura. Pored ovoga, u subotu, 10. februara organizuju Gypsy Night uz poznate hitove iz Španije, Portugala, Rusije i sa Balkana, a pored muzike, planiran je i plesni performans grupe iz plesnog studija u Herceg Novom.

U restoranu Romeo & Juliet trenutno je aktuelna posebna ponuda u kojoj sve pizze sa njihovog menija možete probati uz 30% popusta. Ove prave italijanske pizze napravljene su od Petra brašna koje proizvodi Molino Quaglia. Ovo brašno je jedinstveno i nezaobilazno u svakom receptu za autentičnu italijansku pizzu. Pored toga, za pizze biraju najkvalitetnije sastojke, kako bi zadržale autentičnost, ali i jednostavnost po kojoj je svaka pizza prepoznatljiva.

Više informacija pronađite na https://portonovi.com/me/see-do.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR