12 °

max 24 ° / min 12 °

Ponedjeljak

29.04.

24° / 12°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

18° / 9°

Nedjelja

05.05.

20° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
U toku ekshumacija tijela Davida Dragičevića

Region

Comments 0

U toku ekshumacija tijela Davida Dragičevića

Izvor: avaz.ba

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

Ekshumacija posmrtnih ostataka Davida Dragičevića počela je na groblju u Banjaluci, gdje su se već okupili članovi grupe "Pravda za Davida".

''Nastavljamo svoju borbu. Pokazali smo da borba nije prestala kada je otišao Davor. Danas odlazi i Davidovo tijelo, ali on ostaje s nama. Mi smo svi David. Danas je dan kada je poslata jedna poruka - mrtvi ovdje nemaju mira - kazao je Ozren Perduv iz grupe "Pravda za Davida".

Zahtjev za ekshumaciju su podnijeli roditelji 21-godišnjeg mladića da bi ga sahranili u austrijskom gradiću Viner Nojštad.

Odobrenje za ekshumaciju posmrtnih ostataka Davida Dragičevića izdala je zdravstvena inspekcija Grada Banja Luka.

David Dragičević je nestao 18. marta u Banjaluci, a njegovo tijelo je pronađeno šest dana kasnije na ušću rječice Crkvene u Vrbas.

Taj slučaj, koji nije do kraja rasvijetljen, prate mnoge kontroverze, počevši od policijske konferencije za medije 26. marta 2018..

Devet mjeseci trajala su okupljanja građana, a koja su pokrenuli roditelji koji tvrde da je njihov sin ubijen, te optužuju vrh policije da je umiješan u sve što se dešavalo.

Davor Dragičević tvrdi da je njegov sin otet i mučen šest dana, nakon čega je likvidiran, a nedavno je za pojedine medije rekao da neće dozvoliti da posmrtni ostaci njegovog ubijenog djeteta ostanu u zločinačkoj državi.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR