16 °

max 24 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

22° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

18° / 11°

Subota

04.05.

18° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vučiću krivo što Crna Gora šalje predstavnika u Knin, a ne i u Srbiju

Region

Comments 1

Vučiću krivo što Crna Gora šalje predstavnika u Knin, a ne i u Srbiju

Izvor: CdM

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

Srbi su danas, ma gdje da žive, ujedinjeni. Posebno sam ponosan na sve srpske političke predstavnike iz Crne Gore, i molim vas da ih pozdravite, jer su sa nama, za razliku od zvanične Podgorice, koja svoje predstavnike šalje na Dan pobjede u Knin, poručio je večeras iz Krušedola predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

“Sa nama su i predstavnici našeg naroda iz Slovenije, Sjeverne Makedonije, a posebno veliki pozdrav predstavnicima SNV iz Hrvatske”, dodao je Vučić na državnaoj manifestaciji koja je posvećena sjećanju na stradale i prognane Srbe u hrvatskoj akciji “Oluja”.

Kako je rekao, danas je, 4. avgust, težak, užasan dan za svakog Srbina, ma gdje na planeti da živi.

“Rekao sam ovo, jer kao što vidite danas u obilježavanju ovog dana možemo svi da budemo ujedinjeni, ne mislimo uvijek isto, ali danas su Srbi, ma gdje da žive, apsolutno ujedinjeni i znaju šta im je činiti u budućnosti “, ističe Vučić.

Zahvalan je, naglašava, Miloradu Dodiku na inicijativi koju su pokrenuli prije šest godina, da se zajednički obilježava stradanje naroda i pamte žrtve.

“Pokrenuli smo nešto što je promijenilo kulturu sjećanja, pokrenuli smo i drugačiju budućnost našeg naroda”, ističe Vučić.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Mne07

Hrvzti su vam planom z4 nudili drzavu u drzavi, ali ste vi hteli rat i nezavisnu drzavu tkz rsk. Pravili ste vojne parade i glumeli silu mislecu da cete ostvariti vase ciljeve. Sad kad ste dobili po nosu kmecite jer su vas ratni zlocinci slobo, karadzic i mladic ujedno prodali. Sad vucko ostavi CG