12 °

max 24 ° / min 12 °

Ponedjeljak

29.04.

24° / 12°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

18° / 9°

Nedjelja

05.05.

20° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Odluka o Olimpijakosu do kraja mjeseca

Košarka

Comments 0

Odluka o Olimpijakosu do kraja mjeseca

Izvor: Mozzartsport.com

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Sve je bliži Olimpijakos pristupu ABA ligi. Ono što je u prvi mah djelovalo kao fikcija, kao igrarija crveno-bijelih za domaću upotrebu u sukobu sa Panatinaikosom, sada se ispostavlja kao veoma izvjesna realnost.

Kako je otkrio direktor ABA lige Krešimir Novosel vrlo brzo, već za nekoliko dana će se znati da li će Olimpijakos biti od naredne sezone dio takmičenja „na Jadranu“.

„Nije tajna, ljudi iz Olimpijakosa su obišli vodeće klubove takmičenja, koji su ujedno i vlasnici lige i razgovarali su s njima. Rekli su da su zainteresovani da u naredne dvije-tri godine budu dio ABA lige. Sada je sve na klubovima. Imaćemo Skupštinu do kraja mjeseca, kada se završi finalna serija plej-ofa, čućemo kakav je stav klubova i vidjećemo da li ćemo ići u dalje razgovore sa Grcima“, rekao je Novosel za Arenu sport.

Kako su grčki mediji objavili prije nekoliko dana, vodeći klubovi ABA lige: Crvena zvezda, Partizan, Budućnost, Cedevita i Cibona su navodno dali zeleno svijetlo da im se pridruži Olimpijakos, tako da se očekuje da klub iz Pireja bude, kao nekada Makabi, novi član takmičenja od jeseni.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR