15 °

max 23 ° / min 12 °

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

22° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

18° / 11°

Subota

04.05.

18° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Dodik i Jadran: I smokvin list skinut u Trebinju

Vaterpolo

Comments 1

Dodik i Jadran: I smokvin list skinut u Trebinju

Izvor: Aktuelno.me

Autor: Antenam

  • Viber

Vaterpolisti Jadrana već neko vrijeme treniraju i igraju svoje utakmice, povremeno, u Trebinju, iako u Crnoj Gori postoje bazeni na kojima bi mogli nesmetano da rade i igraju svoje utakmice, piše portal Aktuelno.me

Umjesto da prvenstvene i evroligaške mečeve Novljani igraju u Podgorici ili Nikšiću i na taj način promovišu vaterpolo u glavnom gradu, izabrano je Trebinje, a posljednji boravak u ovom gradu iskoristio je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik da se sretne sa Lanom Pudar, sjajnom mladom plivačicom iz BiH, i vaterpolistima Jadrana.

Tom prilikom vaterpolisti Jadrana izašli su gologuzi pred Dodika i fotografisali se sa njim, a “pala” je i razmjena poklona.

Dodik je poklonio amblem Republike Srpske sa svojim potpisom Vaterpolo klubu “Jadran”, od kojih je dobio loptu sa njihovim potpisima.

Događaju je prisustvovao i selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore Vladimir Gojković, koji je nekadašnji vaterpolista i trener Jadrana, ali u ovom trenutku je prije svega službeno lice VPSCG.

Naravno i Gojković je fotografisan sa kontroverznim predsjednikom Republike Srpske koji ima poprilično anticrnogorske stavove.

Nakon svega, nikog više i ne treba da čudi što popriličan broj vaterpolo reprezentativaca zijeva unaokolo dok se na najvećim svjetskim takmičenjima intonira crnogorska himna.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Bozovic Brano

Nije nikakvo iznenadenje za Gojkovica,stari litijas.Prije svakog takmicenja ide kod Mitropolita da ga blagosilja provjereno. Cojek koji polako urusava Crnogorski vaterpolo(kao igrac klasa)trener-0.