13 °

max 24 ° / min 13 °

Ponedjeljak

29.04.

24° / 13°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

18° / 9°

Nedjelja

05.05.

20° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Marković: Raskinuti ugovor o gradnji vrtića u Baru, Vlada neće protiv volje građana

Autor: Vladana Jovanović

  • viber

Treba tvrdo

Tako gradjani mi moramo dase borimo za bolje sjutra nasoj djeci jer rezim samo popusti kada mu dodje ostar glas naroda inace bih ignorisali gradjane dasmo cutali Narod je drzava a ne dps zivjela sloboda !!!

M . Bozovic

@Treba tvrdo Da se nije politika umijesala Bar bi dobio savremeni vrtic koliko znam sa velikim brojem planom predvidjenih mladih stabala koja bi dok se ne nadje nova lokacija i obavi za izgradnju potrebna dokumentacija,porasla i uljepsala i onako lijepo i planski uradjeni Bar. Djeca su izgubila a neke partije dobile par novih glasaca!

Roditelj

@Treba tvrdo, Bravo majstori. Treba sve porušit

Marko

HOCEMO VRTIC U BARU!!! Protesti u subotu, protiv odluke da se ovaj vrti ne gradi!!!! Svi na proteste!

Zdravko

@Treba tvrdo, naravno, a sad viđite đe ćete sa đecom!?

Eee

Bravo Barani !!! Neka bude što bit mora ali ga gradit onamo neće. Živjela sloboda !!!!

Lidija

Bravo Barani. Vec deset godina znate da je DUP predvidio tu lokaciju za vrtic. Cekali ste da prodje 10 godina, sve procedure, drzava da obezbijedi pare, pa ste se onda sjetili da vam se lokacija ne svidja.

Goli

Aha... Šta će sad Ministar prosvjete!? Jeste da je ovo potez za popularnost, ali isto je i “pljuc” u lice dijelu svoga tima. Sad treba uložiti naše novce da se stanje vrati na približno ono koje je bilo prije ove agresije.

Bosiljka

Hoćete vrtić u centru, a ne po brdima, hoćete da svako dijete dobije mjesto u vrtiću, ok, sve je to ljudski. To što su stradala stabla jeste strašno, ali narašće druga. U Novom Sadu se na mjesto u vrtiću čeka po par godina a dotle roditelji plaćaju privatne vrtiće i žene za debele pare.

Goli

Tek sad pročitah komentare... Nisam baš siguran da razumijem koja “klijentela” čita ovaj Portal!? Dakle, ovdje je riječ o nasilju. Ovdje je riječ o dokumentu koji ide prije DUP-a i koji nikako nije planirao vrtić na spornoj lokaciji. Ovdje je riječ o izmjeni DUP-a u nekom čudnom trenutku. Ovdje SVAKAKO nije riječ da ne treba graditi vrtić. Izrada projektne dokumentacije podrazumjeva i izbor lokacije, blizinu naselja, broj djece... ima tu dosta stvari. Ovo nije politika, ova ili ona!

Bosi

@Goli, Onda Cakan nezna sto prica. Pogledaj na Analitiku sto je izjavio, uz dozu politicke demagogije. I reci nam sto nekog u opstini a kamo li u Podgorici briga dje ce barani da im bude vrtic?

Goli

@Bosi Ništa meni ovdje nije jasno... Možda i bolje. Kako reče Bora Č. “kako je lepo biti glup”... :-)

Đoko Orlandić

Ja sam odrastao pored tih čempresa. Ne protestuju Barani no došljaci - oni što su sljegli sa katuna. Koliko je drveća u Baru posječeno da se njima obezbijede stanovi. 'oće te čemprese da ih podsjećaju na ovce i katune.