16 °

max 24 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

18° / 9°

Nedjelja

05.05.

20° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Pavićević: Čučka nije napustio Crnogorsku zbog neslaganja sa mnom

Autor: Mirjana Dragaš

  • viber

GRAĐANSKI

Pavićeviću, je li po tijeh trgovinah neštašica žiletah ili su ti naredbodavci rekli da moraš bit u skladu sa srbočetničkijem imidžom?!

Rade

Muči, posrbice prodana, špijunčino ubačena, zastiđe ljudsko.

nik

@Rade Saglasan sa Vašom porukom dodajem: Da se gubi tamo okle je došao. Da ne Bruka svoje slavne pretke koji su ginuli za slobodu CG svoje jedine domovine.

maksim

Pavicevic govori neistinu. Stranku je napustio i Ivica Kaluđerovoc, drugo potpredsjednik. Na kraju ce pdtsti sam s Purkom. Dok i Purko ne shvati da ga zamajava u vezi obecanjs da ce dobito msndat na listi Demokrata

danilo s.

g. Pavićeviću, Možete da trabunjate o "ustavnom identitetu" - iako ne poštujete ni Ustav CG, niti državu CG. Ne vidim sa čim možete da se ponosite - sem u lažnom predstavljanju. Tu ste šampion. Medjutim, dolaze - izbori! Vidjećemo koliko glasova ćete dobiti za vaš predani rad na oburdavanju CG?

Misko

Kao sto smo pretpostavljali o ovom liku da je ubacen ka trojanski konj srpske klero-fasisticke srpske politike u CG,da rovari sa ustavnim patriotizmom,asimilacijom Crnogoraca i jacanje SPC po dubini i sirini!

CG1

Nije vrijedan nikakvog komentara,ali ipak moram reći,ovakvi su najgora vrsta izdajnika.Šta je sa Purkom,krije li se i on iza mantijaša?