15 °

max 23 ° / min 12 °

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

22° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

18° / 11°

Subota

04.05.

18° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Rusi „hibridnim ratom” Amfilohija ustoličili za lidera opozicije – a to samo jača Đukanovića

Autor: Antena M

  • viber

Svasta bas

Svasta vam nece panuti na pamet,mi evo 30 gd zivimo u ratu hibridnom nijedna zemlja na svijetu po vasem nije ugrozena ko c gora ?Naravno pred svake izbore pojavljuju se izdajnici i ko god neko hoce da protestvuje za bilo sta odmah mu prisiju tiketu izdajnici ,a kazu stabilna bezbednost gradjana hmm

Katunjanin

@Svasta bas Cio Svijet slijep ,samo Srbi i Rusi vide , ali stara je to dioptrij dr Staljina .

Katunjanin

@Svasta bas I time kako pisete ime Crne Gore ,jasno vas legitimise , zato , jasno nam je sto od vas mozemo ocekivati , ali smo spremni na adekvatan odgovor .

Veljko

Ja mislim da je najveća devastacija i neuko slikarstvo urađeno na ikonostasu u hramu Vaskrsenja u Podgorici. Posebno treba obratiti pažnju na nesveštene likove koji dominiraju po crkvenim svodovima. Neko mi je rekao da čak ima i likova sadašnjih političara CG. Apelujem na društvo da stane na put ovoj nepismenoj skupini.

Katunjanin

@Veljko Ocigledno je da su oni u raskolu sa pravoslavljem ,i sad je to nova (s)vetosavska crkva

Solomon

Amfilohije Radović je rođeni Crnogorac kao i 90% sveštenika u Crnoj Gori ustoličen je za Mitropolita pre 30 godina kada je Rusija još bila Komunistička. Amfilohije a ne Milo je obnovio svetinje i doveo sveštenstvo i sada će njega Rusi da ustoličavaju.

Katunjanin

@Solomon Ni vi ne vjerujete u to sto pisete (ako nijeste od onih zaostalih i glupih ) ali ocete sve da ubijedite u "istiniu" koja vama odgovara .

Momčilo

@Solomon, znači li to da je i Ampilokije, "nakot", "vol", "Đilasovo kopile"...

Beranac

@Katunjanin,"Ako neko dirne u identitet naroda, onda dobije takav odgovor kakav smo vidjeli prethodnih sedmica. Tako da, šta god vi pravno radili, ljudi se, suštinski, na terenu ponašaju drugačije.

Katunjanin

@Beranac Upravo je to ono cega vi i vase kamarile nijeste ni svjesne ,zato vam je pametnije da zakocite ,da nebiste proklizali kao u Kninu i na Kosovu . Razmislite dobro nije ovo 1918 g.