24 °

max 24 ° / min 15 °

Petak

17.05.

24° / 15°

Subota

18.05.

24° / 16°

Nedjelja

19.05.

26° / 16°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 18°

Utorak

21.05.

27° / 17°

Srijeda

22.05.

23° / 16°

Četvrtak

23.05.

23° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Trag vatre u srpskom dvorištu

Autor: Antena M

  • viber

marija

Ovome Covjeku i novinaru NAJVECE PRIZNANJE DRZAVE Crne Gore! Hvala gospodine Bursac!

Tajfun

Tekst je vrhunski.Mislim da te vatre u CG nece goteti jos dugo.Risto ima nesta novca u steku,ali ce morati da pocne da placa obaveze prema drzavi,tako da nece moci da finansira litijase(odrasli 100e,djeca 20e),cim se gasi novac,gase se i vatre.

Katunjanin

Volio bih jako da tako bude ,no se mnogo rasirilo bolesnog tkiva , ali i Ja sam uvjeren da se kod kriticne mase CG naroda aktivirao imunitet ( i otvorile um.i oci ) za dobro svih ,normalnih i dobromislecih sa bilo koje strane .

Mav

Sjedimo ja i djed 1992.godine i slusamo zvukove tenkova i topova koji se iz pravca Zvornika priblizavaju Tuzli. Kaze on meni:"...i ne brini, djavo se uvijek vrati tamo odakle je kreno". Kasnije sam 4 godine ratovao, gledao protjerane, zaklane, svoje drugove kako ginu. Da, djavo ce se vratiti...

Aristos

Stvarno su čudni oni koji se čude. Stablo zla izniklo je iz Garašanovih korijena i svetosavske mitomanije: "Jer nema drveta dobra da rađa zao rod, niti drveta zla da rađa dobar rod. Jer se svako drvo po rodu svome poznaje; jer se smokve ne beru sa trnja, niti se grožđe bere s kupine." (Luka 6:44)

Katunjanin

Bravo ! samo ste zaboravili pomenuti glavnog ideologa i inicijatora Dositeja Obradovica .

Krle

Bravo slazem se sa tobom odlican tekst .Zviceri ce vjecno posjecat Crnogorce ako izgubis svoje ime svoju drzavu sto ce ti se desit.

CG1

Svaka Vam čast gospodine Bursać. Hrabro,nadam se da,siguran sam da Vam CG neće ovo zaboraviti. Rijetki su novinari i u CG,koji pomonju stradanje Crnogoraca od srpske okupatorske vojske,žandarmerije..... Veliko vam hvala. DA JE VJEČNA CRNA GORA !!!!!

Lili

Samo se čudimo mi što gledamo!Kako dodjoše u Beograd iz svih krajeva Yugoslavije u glavni grad,stanovnici svih republila:bosanci,crnogorci,slovenci,kosovski albanci,hrvati i ličani i hercegovci i to najpametnije glave iz tih krajeva .Ostaše ovde i pokrenuše ratove protiv svog rodnog kraja !

Milena

Jako mi je tužno to što čitavu populaciju republike Srbije doživljavate kao velikosrpske nacionaliste koji zaslužuju strašnu kaznu. Sa druge strane, drago mi je što ste se, u ovo teško vreme zaradovali nečemu, pa makar to bio nastup siledžija sa bakljama.

sa

@Milena draga milena, na zalost utapate se u ogromnoj vecini, a iskreno postovanje i hvala ako niste

Milena

@sa hvala što ste mi ipak pružili šansu da ne budem velikosrpski nacionalista