20 °

max 27 ° / min 17 °

Utorak

21.05.

27° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 15°

Četvrtak

23.05.

22° / 13°

Petak

24.05.

22° / 13°

Subota

25.05.

24° / 14°

Nedjelja

26.05.

19° / 14°

Ponedjeljak

27.05.

23° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Savjet: Policajci u Pljevljima prekoračili ovlašćenja u postupanju prema O.M.

Autor: Antena M

  • viber

tamoneko

Podrska za policiju, za drzavu i sve nje institucije. Treba li da policajci budu kao glineni golubovi, ruke u stavu mirno a ova bagra da ih bije? Jedan supljoglavi balavac jurisa na policiju a vi iz savjeta smatrate da je bio ugrozen? Pitanje za vas iz savjeta sta da je imao neko oruzje?

CG1

Podrška za policajca iz Pljevalja kao i sve ostale u našoj CG koji trpe veliku torturu od ristovih fašista,a znam da je ovo okupljanje dve u režiji,fašističkog fronta,plagijata bečića,snp i td.itd.Šta treba,da trpi uvrede i napade od tog gada,oni stavljaju ispred sebe đecu i invalide,šta će invalid,neka ide kod rista on liječi od svega,samo ne od mozga....... E VIVA,E VIVA MONTENEGRO !!!!!

O Lima

Cudne li drzave. Napadnes policajca dok je na duznosti i branis se sa slobode. A, Savjet za gradjansku kontrolu policije kaze prekoracili ovlascenja. Valjda kad ih je udario oni su njega trebali jednom, pa da opet cekaju da ih udari da bi oni smjeli ponovo njega. Ovo samo u CG moze.

milan

I onda se mi ćudimo njihovoj bahatosti i bezobraznoj agresivnosti... E moj Savjete!!!

BMX

Najbolje bi bilo da Zeković i ostala gospoda iz tog "savjeta" obuku uniforme i oni stanu ispred ove bagre i huligana koji vrijedjaju, psuju, gadjaju i napadaju policajce a oni moraju da stoje i sve to ćutke otrpe da bi "savjet" bio zadovoljan. Ovakvim postupcima samo će izazvati bijes i ogorčenje

Lena

U ovoj situaciji ovako da radi Odbor?I njih je pritisla neka 'šapa' anti crnogorska.Zalosno.Pod hitno ukinuti ovaj sramni Odbor.

Monja

Podrska policiji!!!!Zivjeli momci!!!Hvala vam u ime svih nas casnih,neostrascenih gradjana CGore!!!Ne damo policiju!!!!Vi ste nase svetinje!!Oni se sekaju s Drzavom zbog kamena i zidova,a i mi cemo s Odborom zbog vasih zivota!!!!Ne damo vas!!!Dolje pristrasni,neobjektivni,nehumani i iznad svega neprofesionalni,antidrzavni Odbor!!!

BMX

Zeković i “savjet” ovakvim stavovima samo podstiču i ohrabruju brutalne napade na policajce što je sramota jer su ionako izloženi svakodnevnom stresu, preforsirani su, non stop su na poslu, slabo su plaćeni i svi ih napadaju, od tzv ”NVO”, antidrzavne opozicije, pa do ovakvih “stručnjaka i savjeta “