16 °

max 24 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

22° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

18° / 11°

Subota

04.05.

18° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

MVP: Čin iz Vest Palm Biča opasna demonstracija fanatizma, inspirator SPC

Autor: Antena M

  • viber

BMX

Počeli su i da nam skidaju, blate i skrnave zastave po konzulatima i ambasadama u inostranstvu !!! Ima li tamo obezbjedjenja, postoji li zaštita ambasada i konzulata, šta je ovo ? Ovo je široki i koordinisani plan napada na državu a mi ćutimo ?!

BMX

Reaguje odlučnije i tražite ono što bi svaka druga država tražila kad bi se, ne daj Bože, nesta ovako slično desilo kod nas i kad bi neko skrnavio i napadao njihove zastave ! Tražite da se pocinioci uhapse, da im se sudi i da im se izrekne stroga kazna. Inače će početi da napadaju ambasadore

Fahro

Oni su kao drzava tako i narod za zaljenje. Cijela prica i omalozavanje u vezi corone prema CG , ismijavanje Brnjabicke itd. dala im se o glavi. A ovo sa zastavom je van svake normale. Crkva naravno cuti a nije ni cudo kad ih krase pedofili, profiteri i ratni zlocinci. Blago njima.

Boca Raton

Inspirator SPC, a organizator Vladimir Božović osnivač in4s. On je na Floridi bio nepunih 5 godina na doktorskim studijama više godina na Florida Atlantic University i imao vremena da se upozna sa srpskom emigracijom tamo. Univerzitet na kojem je boravio nalazi se upravo u Palm Biču.

4 C

Država koja dopušta da se ovako nesta dopušta stranim ambasadama, konzulatima i stranim predstavnistvima na njenoj teritoriji jednostavno nije ozbiljna država ! Ili to namjerno radi …