12 °

max 24 ° / min 12 °

Ponedjeljak

29.04.

24° / 12°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

18° / 9°

Nedjelja

05.05.

20° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Živković: Nije lako nositi breme prađedova, zato se zapitajte što činite i kome ćerate inat

Izvor: Portal Analitika

Autor: Marija Mitrović

  • viber

Sasa

Bog ti dao zdravlje.I ne brini,ovo je jedna bijedna grupa placena od mantijasa da rovari protiv CG i svega Crnogorskog.

Hunter6

Podrska za porucnika Zivkovica i sve ostale casne oficire i vojnike nase crnogorske vojske!

LOVCEN

BRAVO ZIVKOVICU VOJSKA TO SU NASA DJECA CRNOGORSKA NEGO STO IMA NAS DOSTA UZ VAS SMO

miki

Biti vojnik svoje domovine je najveca cast koju jedna osoba moze ponijeti na svojim plecima. Crna gora se je uvijek ponosila svojom vojskom od svog postojanja pa do dan danas. Gospodo "branitelji. ekolozi zeleni izdajnici, tudji placenici crnogorski izrodi" srami te se svojih postupaka. Iza nase vojske ostaju: mostovi, putevi, spaseni ziviti gradjana, izvori izgradjeni, naselja obnovljena i mnogo jos toga sve u korist nase CG. Srecan je narod i drzava koja imatakvu vojsku.

miki

nastavak: Ponosna je drzava i narod koji ima takvu vojsku. ZIVI I ZDRAVI BILI GORSKI VUCI CRNE GORE STUB SIGURNOSTI I STABILNOSTI NARODA I DRZAVE CRNE GORE. A vi vajni cuvari prirode i neznam sta jis za tudje interese latite se postenijeg posla nr brukajte svoj rod i porod. Pustite vojsku da vjezba i radi svoj posao u vasem i nasem interesu na teritoriji CRNE GORE a tih 5 eura sacuvajte trebace vam. ZIVJELA VOJSKA C.G. I SA NOM NASA GRADJANSKA C.G.

Realista

Svaka čast, zna se dobro ko je vođa protesta neko ko ne želi da CG ima vojsku, neki izrod i izdajica kome je Srbija bliža od Crne Gore.

Maki

Ponos i čast je biti vojnik i stajati na braniku otadžbine!!! Nažalost danas je sve više izdepiliranih momčića u uskim trapericama i zalizanim kosicama, njima je to teško objasniti. .. A o "plaćenim braniteljima tv vijesti" radije ne bih...

Jelena

Svaka čast, kada im je muka VOJSKA uskače, saka posrbcenih na Sinjajevini, m8sli da moze sa Abazovicu da posrbci i vojsku Crne Gore, neka se vuku, dje misle da pripadaju.

VUKOMITA

BLAGO MAJCI KOJA TE RODILA,BLAGO DANAS I NAVIJEK JUNACE I GOSPODINE,JOS NISI POCEO DA ZIVIS A VEC SI LJUCKA GROMADA...BLAGO CRNOGORCIMA I CRNOJ GORI STO TE IMAJU.. BLAGO

Bravo Vojsko CG!

Vi ste ogledalo građanske Crne Gore! Ovi nepomenici u trobojkama sto sve rade na stetu svega crnogorskog, biće prezreni zanavijek! Ta lakrdijaško-politikanska-svetosavska i klerofašistička družina nije dostojna ove drzave i njene Vojske! Vječna je CG! E viva!

!!!

SVI SMO MI CRNOGORSKA VOJSKA!Ko tako ne osjeca,srecan mu put.PONOSNI NA NJIH!

Volim te zeleno

Sve ti cvjetalo i desetom koljenu! Srećna je majka koja te rodila!

Eldin

Bravo postena vojska koji cuva svaki m² zemlje ko dirne crnu goru ima jos sto cekaju na znak ako treba da se gine ginuce se