11 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 13°

Srijeda

01.05.

19° / 14°

Četvrtak

02.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

NVO hoće murale Amfilohija na zgradama; Stanari: Žele da nas zavade, a živimo u skladu 70 i kusur godina

Izvor: CdM

Autor: Antena M

  • viber

Roorke

Ali najinteresantnije je sto kao izostanak reakcije nas,sto ne reagujemo na ovo,ova druga strana dozivljava kao strah,ne uzimajuvi u obzir da mi upravo cuvamo mir i da izbjegavamo konflikte,nadajuci se u nadlezne institucije,ali kad one skroz zakazu...

ProfitErije

Tako smo mi u BiH radili, sklanjali se, mislili da niko nije toliko lud da kolje i ubija, smatrali - hajde, smirice se...sve dok ZLO nije toliko ojacalo i dok nismo njihove kame osjetili pod grlom! Nema tu kalkulacija, onoga ko zivi u drzavi a radi protiv nje, treba u startu osujetuti. U PAMET CRNOGORCI!!! DA JE VJECNA!

maki_lscg

Glavni krivac je dps, jer svo se ovo zlo nakotilo u njihovoj eri i nista nisu preduzeli, nego im je odgovaralo na ovakvim huskanjima, da svake izbore najave kao za biti i ne biti za CG? Jer da su iove fasiste procesuirali, ne bi imali materijala za predizbornu kampanju, da nas plase ovim mediokritetima

Bodin

@maki_lscg Gajili su zmiju u njedrima, nijesu smjeli na svoje biracko tijelo.

Andro

@maki_lscg A sto su morgli da urade?? Jedini put je bio izglasavanje zakona koji je mora bit pripreman tako da ga sa pravne strane niko nije moga izazvat. To s i desilo. Zakon je dinesen i nikad nije izazvan na ustavni sud. Problem je sto je oderdjeni broj suverenista povjerova laznoj prici URAe

europeac

@ProfitErije Dobro rečeš BOSANAC. Ja cijelu godinu pišem i pišem da stanje u Crnoj Gori sliči-smrdi na 90-te u BiH. Sad se 100% prepoznaju negatori Crne Gore. . U pamet Crna Goro, ja danas živim sa porodicom u Norveškoj od 96 god, kao crnogorac iz Vojvodine. Moji su poslje 46 doseljeni u Vojvodinu..

Roorke

@ProfitErije tuzno je sta smo dozvolili mi kao gradjani,i iskreni ljubitelji i patriote,ne odnoseci se na poltrone koje masu svacijom zastavom.. u nadi da dolaze bolji neki dani.

Tivat

Dokle ide ovaj klerofašistički idiotizam??????????

DV

Crtajte ih i farbajte u svoju kucu pred kucu i na kucu ga posadite do dimnjaka da dobije ljepsu bojuNacrtajte sve vase idole od sloba mire njihove generale popove novinare ubice i njihove istoricare..i pokumite se medjzsobno.

Tajfun

Izbjeglice iz Bosne i Kosova su u CG unijele Velikosrostvo,mrznju prema nacionalnim manjinama.Sve ono sto je CG bastinila kroz vjekove i bila prepoznatljiva na Balkanu po multinacionalnom skladu,nasi dodjosi koje smo u nevolji prihvatili,pokusavaju da unesu nestabilnost u nasoj zemlji.

Vesna Kiss

AMFILOHIJU JE MJESTO U OBJEKTIMA SPC, A NE NA FASADAMA ZGRADA! ZA OGROMNU VECINU STANOVNISTVA CG, ON JE BIO NJEN NEPRIJATELJ! ONI KOJIMA JE BITAN, NJEGOVE SLIKE MOGU DA DRZE U SVOJIM KUCAMA I STANOVIMA.

MURALI POKOJNOG AMFILOHIJA

NARODE CG OVO JE NAŠA DRŽAVA, SVAK IMA PRAVO DA VOLI POK. AMFILOHIJU, ALI I MI GRAĐANI CG IMAMO PRAVO DA CG ODRŽIMO KAO SVOJU GRAĐANSKU DR. SA SVIM SPOMENICIMA, KOJI CG PRIPADAJU I DA SE BORIMO ZA CPC,CRNOG. JEZIK, SLOBODU GOVORA,I NAJVAŽ.ZADAT.DA CG NEDAMO SRPSKOJ PARTRIJARŠIJI, OVO JE NAŠA DRŽAVA

Vanja

Zanimljivo je i to sto NVO Cirilica ima para da obnovi cijelu fasadu, plus plati oslikavanje. Sto opet znaci da im nece biti problem podmicivanjem doci do potrebnog broja potpisa. Da farsa bude potpuna, zgrada se nalazi u Ulici Bratstva i jedinstva.

Tivcanka

Gradjani Crne Gore , budimo dostojni potomci slavnih predaka. Ko ljubi popa koji je kleo i mrzio neka njegovu SLIKU DRZI U SVOJOJ KUCI.

SLOBODA CG NAJVAŽNIJA

MURALI pokojnog Amfilohija, po zgradama ukazuju da narod CG treba da se povinuje I da glas SRPSK. Strank. ALI NIJE U REDU, AKO ŽELITE MOŽETE IKONE U KUĆAMA SV. AMFILOHIJA DRŽATI, I PO UNUTRAŠNJ. CRKVE OSLIKATI, OVO JE SLOBODNA SEKULARNA CG KOJA TREBA DA OMLADINU VODI U NAUKU OBRAZOVANJE, KULTURU CG